Antena 3 CNN Externe TIR înmatriculat în România, răsturnat pe o autostradă din Ungaria. A fost lovit de mai multe mașini

TIR înmatriculat în România, răsturnat pe o autostradă din Ungaria. A fost lovit de mai multe mașini

Un TIR înmatriculat în România s-a răsturnat pe o autostradă din Ungaria. Ulterior, mai multe mașini au fost implicate în accident.

TIR înmatriculat în România, răsturnat pe o autostradă din Ungaria. A fost lovit de mai multe mașini
Sursa foto: Facebook/ Fmc.hu
de Cerasela Stafie    |    04 Oct 2021   •   15:34

Autovehiculul înmatriculat în România a fost implicat într-un grav accident, pe autostrada M7, la kilometrul 32, în zona localității Martonvásár. Accidentul a avut loc luni, în cursul dimineții. 

Camionul are numere de înmatriculare românești. Acesta a trecut prin bariera interioară a autostrăzii. După ce s-a răsturnat, mai multe mașini s-au ciocnit de el, scrie Infostart-hu.

Traficul spre Budapesta a fost îngreunat, desfășurându-se pe o singură bandă. Polițiștii au deviat circulația pe o altă rută. Șoferii au fost ghidați pe drumul principal 7 și pot reveni pe autostradă pe breteaua de acces Kápolnásnyék, în direcția Lacul Balaton.

Până în prezent nu au fost transmise informații cu privire la eventuale victime. Autoritățile încearcă să ridice camionul și să deblocheze circulația.

×
Subiecte în articol: camion autostrada rasturnat
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close