Antena 3 CNN Externe Ce i s-a întâmplat acestei fete frumoase după un simplu TRATAMENT COSMETIC. "Sunt un MONSTRU. Nu mai pot ieşi din casă"

Ce i s-a întâmplat acestei fete frumoase după un simplu TRATAMENT COSMETIC. "Sunt un MONSTRU. Nu mai pot ieşi din casă"

Ce i s-a întâmplat acestei fete frumoase după un simplu TRATAMENT COSMETIC. "Sunt un MONSTRU. Nu mai pot ieşi din casă"
de O.P.    |    10 Iun 2013   •   07:24

Această tânără este foarte cunoscută în Singapore, iar blogul ei este citit de mii de oameni în fiecare zi. Însă experienţa prin care a trecut la sfârşitul lunii trecute a făcut înconjurul lumii.

"Pe data de 27 mai am decis să mă răsfăţ puţin, aşa că mi-am făcut programare la salonul de cosmetică. Voiam un masaj facial şi un tratament. După cum puteţi vedea în primele poze, tenul meu era curat, fără coşuri sau imperfecţiuni. A doua zi, după ce mi-am făcut tratamentul cosmetic am simţit că ceva este în neregulă cu tenul meu. Mă mânca foarte tare şi am văzut că îmi apar din senin mai multe coşuri. Mi-am zis că este ceva pasager, însă situaţia s-a agravat de la o oră la alta.

În câteva zile, aveam pe faţa mea sute de coşuri pe bărbie, frunte, pomeţi. Am folosit zeci de creme şi nu mai ştiu ce să folosesc ca să îmi treacă. Arăt ca un monstru. Mi-e ruşine să mai ies pe stradă", povesteşte disperată tânăra, pe blogul ei.


×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close