Antena 3 CNN Externe Copil român, în comă după ce a fost scăpat de mamă pe scări, în Italia

Copil român, în comă după ce a fost scăpat de mamă pe scări, în Italia

Un incident tragic s-a produs într-o provincie din Italia. Un copil român a ajuns în comă la spital, după ce a alunecat din brațele mamei sale, a căzut pe scări și s-a lovit puternic la cap.

Copil român, în comă după ce a fost scăpat de mamă pe scări, în Italia
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Aug 2023   •   11:48

Incidentul s-a petrecut în provincia Cremona din Italia, moment în care un copil român, în vârstă de 18 luni, a alunecat din brațele mamei sale, a căzut pe scări și s-a lovit puternic la cap.

Copilul a fost transportat în stare critică la spital, iar polițiștii i-au audiat pe toți cei prezenți în casă la acel moment, anume tatăl, mama, dar și o rudă.

Aceștia le-au povestit polițiștilor că mama îl alăpta pe micuț în timp ce se afla pe scara blocului, însă acesta a făcut o mișcare surprinzătoare, a fost scăpat din brațe și s-a lovit cu capul de trepte.

Rudele au încercat să-i acorde micuțului primul ajutor, însă, în final, medicii sosiți la fața locului au decis să-l transporte de urgență la spital, cu ajutorul unui elicopter.

Citește și: Hacker român, anchetat de FBI într-un dosar de fraudă informatică. Pedeapsa pe care o riscă bărbatul

Inițial, copilul a fost în comă, dar medicii italieni au reușit, din fericire,  să-l readucă la viață.

Până în acest moment, nicio persoană nu este acuzată în acest caz, însă cercetările continuă pentru determinarea circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

×
Subiecte în articol: Italia copil coma
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close