Antena 3 CNN Externe O profesoară a murit la vârsta de doar 29 de ani, după ce s-a prăbușit în timpul orelor de curs | Urma să devină mamă în patru săptămâni: ”Mi se rupe inima”

O profesoară a murit la vârsta de doar 29 de ani, după ce s-a prăbușit în timpul orelor de curs | Urma să devină mamă în patru săptămâni: ”Mi se rupe inima”

O profesoară a murit tragic la vârsta de 29 de ani. Tânăra s-a prăbușit, în timp ce se afla în sala de clasă. Se pregătea să devină mamă pentru prima oară și mai avea de așteptat doar o lună până să-și țină bebelușul în brațe.

O profesoară a murit la vârsta de doar 29 de ani, după ce s-a prăbușit în timpul orelor de curs | Urma să devină mamă în patru săptămâni: ”Mi se rupe inima”
Sursa foto: Facebook/ Courtney Fannon
de Roxana Mihăiescu    |    15 Mar 2024   •   18:34

Courtney Fannon, o profesoară în vârstă de 29 de ani, care lucra la Kendal Central School din nordul statului New York, a căzut din picioare, în timp ce se afla în timpul programului de lucru. Mai avea foarte puțin și se pregătea să plece acasă, la soțul său, căruia îi trimisese un mesaj cu puțin timp înainte să se prăbușească în fața elevilor.

Un coleg de muncă a chemat de urgență o ambulanță, care a transportat-o la spital. Medicii au făcut eforturi supraomenești pentru a o salva atât pe ea, cât și pe fiica ei nenăscută, Hadley Jaye. 

La scurt timp însă, cele două au fost declarate moarte. Încă nu se cunosc detalii despre cauza morții, iar Poliția a început o anchetă pentru a vedea ce anume a provocat decesul.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea imagini cu profesoara și soțul său, Kurtis Fannon.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Se pregătea să devină mamă și mai avea de așteptat o lună până să nască

Directorul unității de învățământ unde lucra Courtney și-a exprimat regretul cu privire la moartea tragică a tinerei care se pregătea să devină mamă pentru prima dată.

”Courtney a fost o profesoară de educație specială care și-a servit elevii cu pasiune și bucurie în fiecare zi. Când nu era în sala de clasă împărtășindu-și dragostea și darul pentru predare cu elevii ei, putea fi găsită mergând pe holurile noastre zâmbind și salutând mereu prietenos”, a declarat Nicholas Picardo, notează DailyMail.

De asemenea, și unul dintre prietenii apropiați ai profesoarei a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

”Courtney a fost întotdeauna pregătită pentru orice posibilitate și chiar atunci când aveai ceva despre care nu credeai că se va întâmpla vreodată, ea era acolo cu toate lucrurile pe care ți le poți imagina pentru a rezolva problema. Era altruistă și mi se rupe inima pentru cei care au știut-o cel mai bine, deoarece am avut șansa să o cunosc doar în ultimii 10 ani prin Kurtis.

(...) Hadley, deși nu am avut niciodată ocazia să te cunoaștem, să te vedem cum crești și să faci lucruri grozave, știu că vei trăi în tot ceea ce va face familia”, a transmis Matt Smith, potrivit sursei citate.

Din păcate, Courtney nu a mai apucat să-și vadă visul cu ochii: acele de a deveni mamă. În doar patru săptămâni, ea și soțul său ar fi trebuit să-și țină copilul în brațe.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close