x close

Fii alături de noi!

Crimă suspectă lângă Bruxelles, legată de terorism. Ce au descoperit anchetatorii

de D.G.   •   26 Mar 2016   •   19:44
Crimă suspectă lângă Bruxelles, legată de terorism. Ce au descoperit anchetatorii 817
foto: pixabay.com

Parchetul din Charleroi a exclus pista teroristă în moartea agentului de securitate de la o centrală nucleară din Belgia şi a dezminţit informaţia potrivit căreia cardul de acces al acestuia în centrală ar fi fost furat, transmite sâmbătă Le Soir, preluat de Agerpres.

Bărbatul, identificat drept Didier Prospero, a fost descoperit împuşcat, joi seară, în baia casei sale din Froidchapelle, împreună cu câinele său, ucis şi el. Descoperirea macabră a fost făcută de cei trei copii ai bărbatului, atunci când s-au întors de la şcoală. Anterior, presa belgiană scrisese că bărbatul a fost împuşcat în plină stradă, în timp ce-şi plimba câinele. Prospero lucra ca paznic la Institutul de Radiologie din Fleurus (în Valonia).

Pentru moment, nu se cunoaşte mobilul crimei. Anchetatorii urmăresc două piste: fie cea a unui jaf terminat prost, fie cea a unei crime având legătură cu viaţa privată a bărbatului.

poza

Actualitate

Sorin Oprescu a făcut dezvăluiri șocante din dosar: „Nu merit asta!”

Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, a făcut noi dezvăluiri din propriul dosar. „Nu am pozat în victimă. Mă lupt să demonstrez că sunt nevinovat. La noi e doar prezimţia de vinovăţie. Eu...

29 Aug 2016  •  09:45

poza

Show

Artista Sofia Vicoveanca, în lacrimi după cutremurul din Italia. „Moartea, când vine, nu întreabă ce naţionalitate ai”

Sofia Vicoveanca a postat un mesaj cutremurător pe contul de socializare, după cutremurul din Italia. „Au plecat în Italia cu toată speranţa, cu gândul de a pune deoparte, de a-şi creşte...

28 Aug 2016  •  23:34

sati