x close

Fii alături de noi!

Crimă suspectă lângă Bruxelles, legată de terorism. Ce au descoperit anchetatorii

de D.G.   •   26 Mar 2016   •   19:44
Crimă suspectă lângă Bruxelles, legată de terorism. Ce au descoperit anchetatorii 817
foto: pixabay.com

Parchetul din Charleroi a exclus pista teroristă în moartea agentului de securitate de la o centrală nucleară din Belgia şi a dezminţit informaţia potrivit căreia cardul de acces al acestuia în centrală ar fi fost furat, transmite sâmbătă Le Soir, preluat de Agerpres.

Bărbatul, identificat drept Didier Prospero, a fost descoperit împuşcat, joi seară, în baia casei sale din Froidchapelle, împreună cu câinele său, ucis şi el. Descoperirea macabră a fost făcută de cei trei copii ai bărbatului, atunci când s-au întors de la şcoală. Anterior, presa belgiană scrisese că bărbatul a fost împuşcat în plină stradă, în timp ce-şi plimba câinele. Prospero lucra ca paznic la Institutul de Radiologie din Fleurus (în Valonia).

Pentru moment, nu se cunoaşte mobilul crimei. Anchetatorii urmăresc două piste: fie cea a unui jaf terminat prost, fie cea a unei crime având legătură cu viaţa privată a bărbatului.

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Monica Gabor a pus mâna pe averea lui Mr. Pink! Documentul BOMBĂ! Chinezul i-a lăsat totul

Monica Gabor a pus mâna pe averea lui Mr. Pink. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a obţinut de la iubitul chinez una dintre firmele acestuia. Imagini şi dezvăluiri bombă în următorul material...

27 Iul 2016  •  17:25

sati