x close

Fii alături de noi!

Crimă suspectă lângă Bruxelles, legată de terorism. Ce au descoperit anchetatorii

de D.G.   •   26 Mar 2016   •   19:44
Crimă suspectă lângă Bruxelles, legată de terorism. Ce au descoperit anchetatorii 817
foto: pixabay.com

Parchetul din Charleroi a exclus pista teroristă în moartea agentului de securitate de la o centrală nucleară din Belgia şi a dezminţit informaţia potrivit căreia cardul de acces al acestuia în centrală ar fi fost furat, transmite sâmbătă Le Soir, preluat de Agerpres.

Bărbatul, identificat drept Didier Prospero, a fost descoperit împuşcat, joi seară, în baia casei sale din Froidchapelle, împreună cu câinele său, ucis şi el. Descoperirea macabră a fost făcută de cei trei copii ai bărbatului, atunci când s-au întors de la şcoală. Anterior, presa belgiană scrisese că bărbatul a fost împuşcat în plină stradă, în timp ce-şi plimba câinele. Prospero lucra ca paznic la Institutul de Radiologie din Fleurus (în Valonia).

Pentru moment, nu se cunoaşte mobilul crimei. Anchetatorii urmăresc două piste: fie cea a unui jaf terminat prost, fie cea a unei crime având legătură cu viaţa privată a bărbatului.

poza

Actualitate

Bugetarii de lux ai ţării au salarii exorbitante. Cine sunt norocoşii

Lunar, bugetarii de lux ai ţării ajung să încaseze aproape 150.000 de lei. Au venituri care depăşesc cu mult salariul preşedintelui şi al premierului. Un post în consiliile de administraţie ale...

30 Iun 2016  •  09:27

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati