Antena 3 CNN Externe Crima unui român a îngrozit Spania

Crima unui român a îngrozit Spania

Crima unui român a îngrozit Spania
09 Iul 2015   •   15:11
O crimă oribilă a zguduit în noaptea de miercuri spre joi comunitatea spaniolă, dar și cea română, din localitatea Arganda del Rey, de lângă Madrid. Un tânăr român și-ar fi ucis fosta iubită cu brutalitate, după care s-ar fi sinucis, scrie voceatransilvaniei.ro. 

Polițiștii spanioli au fost anunțați despre incident cu puțin timp după miezul nopții, când, o apropiată a tinerei a anunțat faptul că i se pare că s-a întâmplat „ceva ciudat” acasă la tânăra ucisă.

Potrivit presei spaniole, când au ajuns la fața locului, oamenii legii au fost șocați de ceea ce au descoperit: tânăra româncă avea un cuțit înfipt în gât și multiple răni provocate de o armă albă, iar fostul ei iubit, era spânzurat în casă.

Cel mai probabil, susțin anchetatorii, tânărul în vârstă de 29 de ani ar fi atacat-o pe fosta lui iubită (25 de ani) cu un cuțit de bucătărie, iar aceasta, în încercarea ei de-a se apăra, a fost tăiată de nenumărate ori la nivelul brațelor. A cedat însă, iar cuțitul i-a rămas înfipt în gât, provocându-i moartea.

×
Subiecte în articol: Spania crima
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close