Antena 3 CNN Externe Modul în care au acționat cele două persoane care au ucis-o pe micuța Danka. Anchetatorii îi caută trupul într-o groapă de gunoi

Modul în care au acționat cele două persoane care au ucis-o pe micuța Danka. Anchetatorii îi caută trupul într-o groapă de gunoi

Anchetatorii încearcă să găsească trupul micuței Danka, fetița dispărută în Serbia, după ce persoanele care au mărturisit că au ucis-o i-au condus pe aceștia către locul unde au abandonat trupul.

de Laura Dinu    |    04 Apr 2024   •   13:38

Potrivit presei locale, doi angajați ai Societății de Utilități Publice „Vodovod” din Bor, care lucrau în Banjsko Polje, și care circulau cu viteză foarte mare, au lovit-o cu mașina pe fetiță, care ieșise din curte. 

Micuța s-ar fi aflat chiar în mijlocul drumului când a fost spulberată de mașină. 

Cei doi au oprit, au coborât din autovehicul, însă, în loc să încerce să îi salveze viața, au ales să o bage în portbagaj. De acolo, au plecat spre o groapă de gunoi din zonă, unde au aruncat trupul fetiței, pe care l-au acoperit ulterior cu gunoaie. 

Bărbații au curățat mașina cu acizi și substanțe chimice pentru a îndepărta petele de sânge din portbagaj. Doar prin analize criminalistice și prin folosirea lămpilor speciale, anchetatorii au reușit să determine urme de sânge. Ulterior s-a stabilit că sângele îi aparține fetiței.

Se presupune faptul că cei doi s-au întors de mai multe ori la groapa de gunoi unde s-au asigurat că trupul micuței nu este vizibil.

În Galeria Foto de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu micuța Danka, fetița ucisă în Serbia

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cei doi și-au mărturisit crima

Vestea că micuța Danka a fost ucisă a venit chiar din partea președintelui Serbiei, Aleksander Vucic.
”Avem vești proaste în legătură cu copilul, micuța noastră Danka din Bor. Poliția a arestat două persoane care, dacă înțeleg corect, au ucis-o pe micuța Danka. Și, din câte am înțeles, au recunoscut că au comis crima.

Acum îi conduc pe polițiști la locul unde au aruncat cadavrul copilului”, a spus președintele. 

×
Subiecte în articol: Danka Ilic Serbia
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close