Antena 3 CNN Externe Detalii ŞOCANTE din cazul românului care şi-a ucis soţia şi fiul

Detalii ŞOCANTE din cazul românului care şi-a ucis soţia şi fiul

Detalii ŞOCANTE din cazul românului care şi-a ucis soţia şi fiul
Sursa foto: Foto: YouTube/ Facebook
22 Noi 2013   •   18:08

Românul acuzat că şi-a ucis soţia şi un fiu în Texas poate fi extrădat în Statele Unite doar dacă i se garantează că va rămâne în viaţă, atrage atenţia un ONG care luptă pentru drepturile omului. România a abolit pedeapsa cu moartea şi a semnat tratate internaţionale care interzic această măsură. Ori, Camil Mătase tocmai asta riscă în Texas dacă va fi extrădat.

Între timp, în dosar apar noi detalii şocante. În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut că a planificat în detaliu cele două crime. După ce a consumat alcool, şi-a ucis soţia în timp ce acesta dormnea, apoi a decis să-şi omoare şi fiul pentru că suferea o boală cronică.

Bărbatul i-a povestit mamei lui cum şi-a ucis familia cu premeditare. Femeia s-a dus imediat la poliţie. Ulterior, şi-a recunoscut crima şi în faţa anchetatorilor. A povestit că era gelos pe soţia lui, aşa că a decis să cumpere o armă şi să o ucidă. Ulterior, pe motiv că fiul să are unele boli cronice, a hotărât să-l împuşte şi pe acesta, se arată în referatul procurorilor.

După comiterea crimelor, bărbatul s-a întors în România fără probleme deoarece autorităţile americane nu îl aveau pe lista suspecţilor.

Soţia şi fiul bărbatului vor fi înmormântaţi într-un cimitir din Texas.





×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close