Antena 3 CNN Externe Diaspora Politician român, la un pas de tragedie: Am trecut pe lângă stația de metrou din Bruxelles, imediat după explozie

Politician român, la un pas de tragedie: Am trecut pe lângă stația de metrou din Bruxelles, imediat după explozie

Politician român, la un pas de tragedie: Am trecut pe lângă stația de metrou din Bruxelles, imediat după explozie
22 Mar 2016   •   21:05

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a spus, marți, după atacurile teroriste de la Bruxelles, că el a trecut pe lângă stația de metrou de unde a avut loc atacul la numai câteva minute distanță.

”Am trecut pe lângă stația de metrou la câteva minute după ce a avut loc explozia”, a spus europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

De asemenea, el a spus că mulți români s-ar fi aflat în pericol, dacă atacurile teroriste ar fi fost cu o oră mai târziu, având în vedere că unii conaționali puteau zbura cu avionul la acea oră.

În ce privește atacul terorist, Ivan a comentat că acesta era oarecum ”așteptat”, având în vedere că Belgia a trecut la nivelul trei de alertă încă de anul trecut.

Două explozii au avut loc marți dimineaţă pe aeroportul Zaventem din Bruxelles și alte două deflagraţii s-au produs ulterior între staţiile de metrou Maelbeek şi Schuman, în apropierea sediului Comisiei Europene

Este stare de alertă maximă în toată Europa. 

Tragedia de azi vine la doar câteva zile, după ce serviciile secrete se lăudau cu prinderea celui care a coordonat atentatele de la Paris, de anul trecut, Salah Abdeslam.

Citiți și Comisarul European pentru Securitate a izbucnit în plâns, după atentatele de la Bruxelles

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close