Antena 3 CNN Externe Diaspora Român din Germania, prins la furat din supermarket. Bărbatul și-a umplut coșul și a încercat să plece fără să plătească

Român din Germania, prins la furat din supermarket. Bărbatul și-a umplut coșul și a încercat să plece fără să plătească

Un român din Germania a intrat într-un supermarket, și-a umplut coșul cu produse, iar apoi, liniștit, a încercat să plece fără să plătească.

Român din Germania, prins la furat din supermarket. Bărbatul și-a umplut coșul și a încercat să plece fără să plătească
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2023   •   14:14

Totul s-a întâmplat luni seara, în jurul orei 19:30, într-un supermarket din localitatea Grefrath, Renania de Nord-Westfalia, Germania.

Potrivit poliției, după ce și-a umplut coșul cu produse, tânărul a încercat să părăsească magazinul prin zona de intrare.

În acel moment, directorul magazinului l-a observat și a alertat imediat Poliția, bărbatul având în coșul de cumpărături produse în valoare de 450 de euro.

Hoțul a fost identificat ca fiind un tânăr de 29 de ani, din România, fără domiciliu stabil în Germania și care mai fusese prins, în trecut, furând din magazine.

Citește și: Povestea de succes a unui român întors din străinătate. Momentul care i-a schimbat viața | "Am dormit multe nopți în gară"

Forțele de ordine l-au reținut preventiv pe cetățeanul român, iar Biroul de Poliție Criminală Kempen a demarat investigații suplimentare.

La solicitarea procurorului, tânărul de 29 de ani a fost prezentat în fața unui judecător marți, 14 noiembrie, care a decis arestarea acestuia, potrivit comunicatului Poliției.

 

×
Subiecte în articol: Germania roman Supermarket furt
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close