Antena 3 CNN Externe Diaspora Trei românce stabilite în Italia, prinse de polițiști cu mașinile pline cu bunuri furate din supermarketuri

Trei românce stabilite în Italia, prinse de polițiști cu mașinile pline cu bunuri furate din supermarketuri

Trei românce au fost prinse pe autostradă, cu mașina plină cu bunuri furate. Grupul obișnuia să fure din supermarketuri.

Trei românce stabilite în Italia, prinse de polițiști cu mașinile pline cu bunuri furate din supermarketuri
Sursa foto: politiadefrontiera.ro
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2023   •   17:57

Cele trei românce, de 29, 36 și 74 de ani au reușit să fure din supermarketul Iperal din Carlazzo bunuri în valoare de 3 000 de euro, iar apoi s-au făcut nevăzute.

Sâmbăta trecută, acestea se deplasau spre Milano,  unde locuiesc, iar în zona de service Lario Ovest au fost identificate de polițiștii rutieri.

Polițiștii au decis să verifice mașina acestora pentru că au devenit suspicioși de faptul că era plină de lucruri.

Citește și: Afacerea de succes deschisă de două românce stabilite în Londra. Preparatul care i-a cucerit pe englezi | ”Au spus că n-au mâncat așa ceva în viața lor”

La verificare, polițiștii au descoperit că în mașină se aflau zeci de produse de înfrumusețare, iar când le-au fost cerute chitanțele, româncele nu au putut să dovedească achiziția.

Ulterior, oamenii legii  au descoperit că bunurile respective erau furate, iar cele trei românce au fost duse la secție.

În plus, una dinte ele este acuzată de evadare, deoarece ar fi trebuit să fie în arest la domiciliu, notează Știri Diaspora.

×
Subiecte în articol: Italia romance furt
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close