Antena 3 CNN Externe Diaspora Ele sunt Lucreția și Florentina, cele două surori românce, despărțite la adopție, care s-au regăsit în America. Şi-au găsit familia în România!

Ele sunt Lucreția și Florentina, cele două surori românce, despărțite la adopție, care s-au regăsit în America. Şi-au găsit familia în România!

Lucreția și Florentina sunt două surori care s-au regăsit în America, după ce au fost separate la adopția din România. Acum, tinerele şi-au găsit familia biologică din România.

Ele sunt Lucreția și Florentina, cele două surori românce, despărțite la adopție, care s-au regăsit în America. Şi-au găsit familia în România!
Sursa foto: Facebook | The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României
de Ioana Mircea    |    16 Ian 2024   •   22:35

Două surori biologice din Buftea, Lucreția și Florentina, care au fost separate la adopție s-au regăsit după zeci de ani în America. Recent reunite, ele caută să ia legătura cu familia biologică din România, iar în numai câteva ore de la postarea unui anunţ pe Facebook, surorile şi-au întâlnit familia.

Lucreția a fost adoptată în America și a păstrat numele de Mamaleagă, al tatălui natural. Sora ei, Florentina Giurgiu, a păstrat numele de familie original al mamei. Lucreția s-a născut în Buftea, sectorul agricol Ilfov, pe 24 iunie 1989.

Citește și: Ele sunt Alexandra și Marinela, fiica și mama, care au murit pe loc, într-un accident tragic, pe șosele României, în Mehedinți

După ce au scris un anunț pe o pagină de Facebook în care au precizat că își caută familia, acestea au aflat că și rudele lor din România au încercat să găsească informații despre ele în același mod.

"Suntem două surori biologice, separate la adopție dar recent ne-am regăsit, deasemenea întâlnit în persoană.

Numele meu românesc a fost Mamaleagă Lucreția, am fost adoptată în America, iar sora mea a fost Florentina Giurgiu. M-am născut în Buftea, Sectorul agricol Ilfov pe data de 24 iunie 1989. Întotdeauna ne-am dorit să cunoaștem trecutul, rădăcinile românești", au scris cele două tinere în anunțul de pe Facebook.

Ulterior, cele două surori au reuşit să îşi întâlnească familia biologică.

×
Subiecte în articol: adoptie romance America
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close