Antena 3 CNN Externe Donald Trump afirmă că a fost nevoit să-l concedieze pe Michael Flynn pentru că acesta a mințit FBI

Donald Trump afirmă că a fost nevoit să-l concedieze pe Michael Flynn pentru că acesta a mințit FBI

Donald Trump afirmă că a fost nevoit să-l concedieze pe Michael Flynn pentru că acesta a mințit FBI
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
03 Dec 2017   •   10:53

Donald Trump a vorbit din nou despre fostul său consilier, generalul Michael Flynn, care a fost inculpat în dosarul privind ingerința rusă la alegerile prezidențiale din SUA. 

Președintele american a scris pe Twitter că a fost nevoit să-l concedieze pe Flynn, deoare acesta l-a mințit pe vicepreședintele Mike Pence și Biroul Federal de Investigații (FBI). El a punctat însă că acțiunile lui Flynn în timpul perioadei de tranziție între administrația Barack Obama și echipa sa au fost legale.

”A trebuit să-l concediez pe generalul Flynn pentru că l-a mințit pe vicepreședinte și FBI-ul. El a pledat vinovat pentru aceste minciuni. Este păcat, pentru că acțiunile sale în timpul tranziției au fost legale. Nu era nimic de ascuns!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

A fost a doua reacție a președintelui american după ce Michael Flynn a fost inculpat în dosarul privind ingerința rusă în scrutinul prezidențial din SUA. 

 

×
Subiecte în articol: Trump FBI minciuni
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close