Antena 3 CNN Externe Echipele de intervenţie ucrainene au găsit 196 de cadavre la locul în care a căzut avionul

Echipele de intervenţie ucrainene au găsit 196 de cadavre la locul în care a căzut avionul

Echipele de intervenţie ucrainene au găsit 196 de cadavre la locul în care a căzut avionul
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
20 Iul 2014   •   12:12
Echipele de intervenţie ucrainene au găsit 196 de cadavre ale persoanelor aflate la bordul avionului Malaysia Airlines prăbuşit în estul Ucrainei, anunţă Serviciul ucrainean pentru Situaţii de Urgenţă citat de CNN.
"Căutările sunt îngreunate de prezenţa insurgenţilor separatişti", explică instituţia, precizând că 380 de angajaţi participă la eforturile de căutare a celor 298 de pasageri şi membri ai echipajului Cursei MH17. Căutările se desfăşoară pe o arie de 34 de kilometri pătraţi.
Situaţia la locul prăbuşirii avionului s-a îmbunătăţit faţă de sâmbătă, a declarat Michael Bociurkiw, un purtător de cuvânt al Misiunii Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa.
Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prăbuşit pe 17 iulie în apropierea localităţii Grabovo, la 50 de kilometri de Doneţk, într-o zonă în care au loc confruntări între forţele ucrainene şi separatiştii proruşi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur şi avea la bord 298 de persoane. Nu există supravieţuitori.

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close