Antena 3 CNN Externe Cum au reușit să evadeze doi deținuți, cu ajutorul unei periuțe de dinți. Locul în care au fost găsiți de polițiști, în America

Cum au reușit să evadeze doi deținuți, cu ajutorul unei periuțe de dinți. Locul în care au fost găsiți de polițiști, în America

Doi bărbați care își executau pedeapsa într-o închisoare din Virginia au reușit să evadeze cu ajutorul unei periuțe de dinți, iar locul în care au mers i-a surprins chiar și pe polițiști.

Cum au reușit să evadeze doi deținuți, cu ajutorul unei periuțe de dinți. Locul în care au fost găsiți de polițiști, în America
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mar 2023   •   00:26

Polițiștii din Virginia au anunțat că cei doi bărbați, care se aflau în închisoare de anul trecut, au profitat de structura precară a clădirii și au reușit să sape în zidul celulei cu o simplă periuță de dinți modificată.

Se pare că peretele era atât de degradat încât cei doi deținuți nu au avut nevoie de unelte sofisticate pentru a face o gaură.

După evadare, deținuții au petrecut nouă ore în libertate și au fost găsiți de polițiști într-un local specializat în prepararea clătitelor, a explicat, într-un comunicat, Biroul Şerifului local.

Mai mult, observându-i pe cei doi bărbați, cetățenii din local au fost cei care i-au alertat pe oamenii legii.

Citește și: Cazul care a îngrozit Italia: două femei "vânau" persoane în vârstă, pe care le drogau și le jefuiau | Cel puțin o victimă a murit

"Sunt recunoscător cetăţenilor care i-au văzut pe Garza şi Nemo (deţinuţii) şi au notificat autorităţile", a declarat şeriful localităţii Newport News, Gabe Morgan.

Autoritățile americane au mai transmis că zona a fost securizată, iar o echipă de ingineri specializaţi în urbanism lucrează la consolidarea construcției, potrivit Agerpres, citat de adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: evadare deținuti America
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close