Antena 3 CNN Externe Factura uriaşă primită de un proprietar de Tesla, după ce bateria a fost afectată de ploaie: "Este absolut obscen. Mi-a stat inima în loc"

Factura uriaşă primită de un proprietar de Tesla, după ce bateria a fost afectată de ploaie: "Este absolut obscen. Mi-a stat inima în loc"

Un proprietar de Tesla a fost de-a dreptul "uimit" după ce a văzut ce sumă uriaşă va trebui să scoată din buzunar pentru a-și repara maşina electrică, afectată de o ploaie banală.

Factura uriaşă primită de un proprietar de Tesla, după ce bateria a fost afectată de ploaie: "Este absolut obscen. Mi-a stat inima în loc"
Sursa foto: Tesla.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Oct 2023   •   11:39

Johnny Bacigalupo și partenerul lui, Rob Hussey, au declarat pentru publicația scoțiană Edinburgh Live că au primit o factură de 17.374 de lire sterline, adică aproximativ 21.000 de dolari, pentru a-și repara Tesla după ce bateria acesteia a fost deteriorată de ploaie săptămâna trecută.

"Sincer, nu-mi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva. Când am primit primul telefon, am crezut că vom primi o factură de 500 sau 1.000 de lire sterline", a declarat Bacigalupo pentru Edinburgh Live. "Când au spus peste 17.000 de dolari - este absolut obscen. Mi-a stat inima, sincer".

J.D. Power l-a citat pe Elon Musk spunând în 2019 că ar putea costa între 5.000 și 10.000 de dolari pentru a înlocui o baterie Tesla, dar a adăugat că cifrele sunt diferite în 2023. Recurrent, care raportează despre sănătatea bateriilor EV, a declarat că înlocuirea bateriei ar putea costa între 5.000 și 20.000 de dolari.

Citeşte şi: Şocul trăit de două turiste când au primit nota de plată pentru o porţie de paste, servite pe o farfurie de plastic: "Este o nebunie"

"Am fost uluit și nu prea îmi găseam cuvintele"

Bacigalupo și Hussey au declarat că, după ce nu au reușit să pornească vehiculul și au aranjat ca acesta să fie livrat la Tesla Edinburgh de către o firmă de colectare, au primit miercuri un telefon prin care au fost informați că bateria a fost "deteriorată din cauza pătrunderii apei".

Ei au mai precizat că li s-a spus că garanția de opt ani nu acoperă acest lucru și au fost întrebați dacă doresc să continue cu o reparație care costă aproximativ 21.000 de dolari.

Citeşte şi: Un bărbat de 71 de ani stă închis în casă de 55 de ani pentru că îi este frică de femei: "Vreau să mă asigur că nu se vor apropia de mine"

"Am fost uluit și nu prea îmi găseam cuvintele. Au spus că bateria este efectiv scufundată în apă. Cum poate fi asta vina noastră?”, a declarat Bacigalupo pentru Edinburgh Live.

Cei doi au înaintat o sesizare către departamentul de relații cu clienții de la Tesla și speră să primească un răspuns care să-i mulțumească, potrivit businessinsider.com.

×
Subiecte în articol: tesla baterie ploaie
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close