Antena 3 CNN Externe Şocul trăit de două turiste când au primit nota de plată pentru o porţie de paste, servite pe o farfurie de plastic: "Este o nebunie"

Şocul trăit de două turiste când au primit nota de plată pentru o porţie de paste, servite pe o farfurie de plastic: "Este o nebunie"

Două turiste au avut parte de o experienţă neplăcută atunci când au comandat o porţie de paste. Preţul preparatului depăşeşte orice imaginaţie.

Şocul trăit de două turiste când au primit nota de plată pentru o porţie de paste, servite pe o farfurie de plastic: "Este o nebunie"
Sursa foto: Captură video TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Oct 2023   •   09:45

Două surori, care au călătorit în sudul Franței, şi-au exprimat revolta cu privire la suma uriaşă pe care au plătit-o pentru o porţie de paste.

Gemenele Cassidy și Leah Armbruster au mulți fani pe platforma TikTok, cu care împărtășesc experiențele din vacanțele lor. 

Recent au postat un clip video, în care povestesc ce au pățit când au comandat mâncare pe un yacht.

"Când prietenul tău comandă paste cu homar pe un yacht și factura este de 500 de euro”, au scris cele două surori într-un video pe TikTok.

Citeşte şi: O femeie a născut într-un avion care se îndrepta spre Italia. Bebelușul a venit pe lume la 10.000 de metri altitudine

În plus, pastele au fost servite pe o farfurie de plastic.

Clipul a devenit rapid viral şi a strâns peste un milion de aprecieri, mult mai multe decât celelalte clipuri ale celor două surori.

"Este o nebunie. Aceeași masă am luat-o pe un catamaran lângă Santorini pentru 150 de euro. Ai fost jefuită”, a scris un utilizator.

Citeşte şi: Român arestat în Olanda, după ce a fost prins în portbagaj cu o oaie furată de la grădina zoologică

Homarul acoperit cu paste a fost, de asemenea, criticat. "Este doar homar cu unt și paste?” a întrebat un utilizator, la care surorile au răspuns: "Au fost și câteva roșii cherry”.

@thevacationtwins Replying to @Katie lol back to the €500 pasta conversation…? #girlmath #fyp #traveltiktok #traveltok #southoffrance #foryou #funnytiktok #americantiktok #collegefriends #americansabroad #europeansummer #traveleurope #girlstrip ♬ original sound - The travel twins

×
Subiecte în articol: paste porție nota de plata yacht
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close