Antena 3 CNN Externe O familie care a găsit bani în subsolul unei case moştenite vinde tezaurul cu 25.000 de dolari. S-a plictisit să caute moneda de un milion de dolari

O familie care a găsit bani în subsolul unei case moştenite vinde tezaurul cu 25.000 de dolari. S-a plictisit să caute moneda de un milion de dolari

Doi soți care au găsit aproximativ 800.000 de monede în subsolul casei au încercat să găsească moneda de un milion de dolari în colecție, dar s-au răzgândit.

O familie care a găsit bani în subsolul unei case moştenite vinde tezaurul cu 25.000 de dolari. S-a plictisit să caute moneda de un milion de dolari
Sursa foto: pixabay/moritz320
de Georgiana Adam    |    16 Iun 2023   •   16:09

Pentru că cei doi soţi nu mai au răbdare să caute moneda norocoasă, acum ei vor să vândă totul cu 25.000 de dolari.

"Tezaurul" de 800.000 de monede a fost găsit în subsolul unei case al unei rude moarte.

Oamenii au renunțat foarte repede când și-au dat seama cam ce efort presupune întreaga operațiune și au scos la vânzare tot tezaurul de bani cu 25.000 de dolari.

Căutarea acului în carul de fân a început când John Reyes și soția lui făceau curățenie în casa veche primită moștenire de familie şi aflată în Los Angeles. 

Într-un spaţiu de la subsol ei au găsit monede din cupru pur care i-au aparținut socrului lui Reyes. 

Bărbatul a adunat atât de multe monede încât a durat o zi întreagă ca să fie scoase din subsol. De asemenea, mutarea colecției într-o altă locație a fost din nou o operațiune complicată. 

După ce a făcut descoperirea, Reyes a luat legătura cu o bancă pentru a vedea dacă are nevoie de bani, iar managerul i-a spus că nu are suficient loc în seif pentru un asemenea stoc. 

"Probabil că printre ele ai o monedă de un milion de dolari", i-a spus managerul băncii lui Reyes. 

Într-adevăr, unele monede similare, în stare bună, din 1971, pot valora până la 1.000 de dolari bucata, în timp ce altele mai vechi au fost vândute și cu 1,7 milioane de dolari. 

Acum, cei doi soți speră să vândă întregul lot cu 25.000 de dolari, sumă care este de aproximativ trei ori mai mare decât valoarea nominală a monedelor. 

Reyes deja a fost contactat de "un cumpărător serios" care are posibilitatea de a găsi comoara între cele 800.000 de monede, potrivit insider.com.

×
Subiecte în articol: bani bani găsiți tezaur los angeles
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close