Antena 3 CNN Externe Arhitectul BREXIT, sfidător în Parlamentul European: "Ați râs toți de mine. Acum nu mai râdeți, nu?"

Arhitectul BREXIT, sfidător în Parlamentul European: "Ați râs toți de mine. Acum nu mai râdeți, nu?"

Arhitectul BREXIT, sfidător în Parlamentul European: "Ați râs toți de mine. Acum nu mai râdeți, nu?"
Sursa foto: Foto: pixabay.com
28 Iun 2016   •   14:19

În Parlamentul European este un adevărat scandal, după ce Marea Britanie a decis să iasă din UE. Parlamentul European a cerut imediat activarea procedurii de retragere a Marii Britanii din Uniune și cer guvernului britanic să înceapă în cel mai scurt timp procesul de separare.

Nigel Farage, arhitectul Brexit, a fost huduit în Parlamentul European, în urma unui discurs sfidător la adresa UE.

“Nu e distractiv? Când am venit aici, în urmă cu 17 ani și am spus că vreau să conduc campania pentru a scoate Marea Britanie din UE, ați râs cu toții de mine! Ei bine, trebuie să o spun, acum nu mai râdeți, nu?”

Liderul UKIP a vorbit triumfător despre rezultatele referendumului care a dus la Brexit și a atenționat că acesta este doar începutul.

Europarlamentarii s-au înfuriat când Farage a transmis: “Știu că niciunul dintre voi nu a avut un loc de muncă în viața voastră! Sau să fi muncit în domeniul afacerilor sau în comerț sau să fi creat vreodată un loc de muncă"

Farage și-a încheiat discursul într-un vacarm. Majoritatea europarlamentarilor au huiduit, în timp ce partizanii său apladau cu putere.

Chiar președintele Comisiei Europene i-a dat replica lui Farage: “Este ultima oară când mai aplauzi aici!”

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close