Antena 3 CNN Externe Gafă de proporții înaintea întrevederii dintre Serghei Lavrov și John Kerry. Ce s-a întâmplat cu drapelul Rusiei

Gafă de proporții înaintea întrevederii dintre Serghei Lavrov și John Kerry. Ce s-a întâmplat cu drapelul Rusiei

Gafă de proporții înaintea întrevederii dintre Serghei Lavrov și John Kerry. Ce s-a întâmplat cu drapelul  Rusiei
21 Ian 2016   •   11:56

Drapelul Federației Ruse a fost arborat, dintr-o eroare, cu susul în jos în timpul pregătirii întrevederii dintre ministrul rus de externe Serghei Lavrov și secretarul de stat american, John Kerry, miercuri, la Zurich, relatează joi presa rusă.

Potrivit imaginilor difuzate de Russia Today, banda albă se afla în partea de jos, iar cea roșie — în partea de sus.

Greșeala a fost observată de unul dintre cameramanii ruși, care a sesizat imediat partea americană care se ocupa de pregătiri, înainte de sosirea delegației oficiale a Ministerului rus de Externe.

„Zău? Nu e glumă? Banda albă ar trebui să fie în partea de sus? Mulțumim!', a spus Glen Johnson, de la serviciul de presă al Departamentului de Stat.

Miercuri la Zurich a avut loc o întâlnire între ministrul rus Serghei Lavrov și secretarul de stat american, John Kerry. În cadrul acestei întrevederi, după cum a declarat șeful diplomației ruse, au fost analizate măsurile practice privind rezolvarea conflictului din Siria și situația din estul Ucrainei, potrivit RIA Novosti și Tass.

Relațiile dintre Rusia și SUA traversează în prezent cea mai gravă criză de la încheierea Războiului Rece, ca urmare a implicării Moscovei în situația din Ucraina la sfârșitul anului 2013, care a culminat cu anexarea peninsulei ucrainene Crimeea la Federația Rusă în martie 2014, scrie Agerpres.  

×
Subiecte în articol: John Kerry Rusia
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close