Antena 3 CNN Externe Identitatea atacatorului din Toulouse, dezvăluită de un concesionar Yamaha. I-a recunoscut scuterul

Identitatea atacatorului din Toulouse, dezvăluită de un concesionar Yamaha. I-a recunoscut scuterul

Identitatea atacatorului din Toulouse, dezvăluită de un concesionar Yamaha. I-a recunoscut scuterul
Sursa foto: Foto: rt.com
21 Mar 2012   •   17:58

Identitatea atacatorului din Franţa a fost dată în vileag de către un concesionar Yamaha din Toulouse, la care acesta apelase pentru a-i dezactiva cipul antifurt de la un maxiscuter, informează AFP.
   
Christian Dellacherie, directorul "Yam 31", un concesionar din nord-estul oraşului Toulouse, a explicat marţi, privind împreună cu poliţiştii imaginile unor camere de supraveghere instalate la şcoala evreiască Ozar Hatorah surprinse în timpul atacului, că a observat că vehiculul era parţial vopsit în alb.
   
"Un tânăr pe care îl cunoaştem a venit la noi în urmă cu câteva zile şi ne-a cerut informaţii despre cipul de geolocalizare al vehicului său. El a adăugat, ca fapt divers, că tocmai şi-a demontat scuterul pentru a-l revopsi", a declarat el.
   
Vizionând banda cu masacrul de la Toulouse, care înfăţişau scuterul revopsit, Dellacherie "a făcut legătura".
   
"Le-am dat numele şi prenumele tânărului, pe care îl aveam în banca noastră de date de când avea 14 ani", a precizat Dellacherie, subliniind că nu a vândut scuterul incriminat şi că nu "l-a văzut niciodată".

Citeşte şi:


Maşina fratelui atacatorului din Toulouse, căptuşită cu explozivi

Atacatorul din Toulouse avea în plan să ucidă din nou. Bărbatul nu a fost încă prins de forţele speciale



×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close