Antena 3 CNN Externe Imagini şocante: Un deţinut din SUA este bătut cu bestialitate în faţa gardienilor

Imagini şocante: Un deţinut din SUA este bătut cu bestialitate în faţa gardienilor

Imagini şocante: Un deţinut din SUA este bătut cu bestialitate în faţa gardienilor
Sursa foto: Foto: blogs.cornell.edu
01 Dec 2010   •   10:30

Imagini incredibile surprinse pe camerele de supraveghere dintr-o închisoare din statul american Idaho. Un deţinut este bătut cu bestialitate de un altul sub privirile nepăsătoare ale gardienilor care au decis să intervină abia după ce conflictul s-a încheiat.

Imaginile arată cum unul dintre deţinuţi este pus la pământ şi lovit de un altul, cunoscut pentru comportamentul său violent. Victima strigă după ajutor, dar nimeni nu îl bagă în seamă, nici măcar gardienii.

Nimeni nu intervine, nici când atacatorul se opreşte pentru un moment de odihnă. După câteve minute, cu un suflu nou, începe să-l lovească din nou.

După minute bune vin şi gardienii închisorii care îl imobilizează pe agresor. Prea târziu pentru victimă, care e dusă de urgenţă la spital cu afecţiuni grave ale creierului.

Incidentul a fost condamnat de presa americană şi de organizaţiile internaţionale pentru drepturile omului. Oficialii de la Washington spun însă că sistemul penitenciarelor este mai bun ca niciodată.

Victima se afla la închisoare pentru jaf şi a început să aibă probleme după ce depus mărturie împotriva mai multor deţinuţi care făceau trafic cu droguri în închisoare.

Vă avertizăm că urmează imagini şocante:

 

×
Subiecte în articol: inchisoare SUA imagini socante
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close