Antena 3 CNN Externe Imagini virale cu un maratonist care fumează pe tot parcursul cursei de 42 de kilometri: "Imaginează-ți să fii blocat în spatele lui"

Imagini virale cu un maratonist care fumează pe tot parcursul cursei de 42 de kilometri: "Imaginează-ți să fii blocat în spatele lui"

Un chinez a finalizat un maraton, obținând un timp impresionant, în ciuda faptului că a fumat pe întreg parcursul unui maraton 42 de kilometri, dar și înainte să înceapă să alerge.

Imagini virale cu un maratonist care fumează pe tot parcursul cursei de 42 de kilometri: "Imaginează-ți să fii blocat în spatele lui"
Sursa foto: DailyMail via Twitter/ Wibbo
de Mia Lungu    |    15 Noi 2022   •   14:33

Imaginile cu "Unchiul Chen", fumând în timpul maratonului au devenit virale, potrivit Daily Mail.

Chen a terminat pe locul 574, din 1.500 de participanți, cu un timp impresionant de 3 ore, 28 de minute și 45 de secunde.

Chinezul obișnuiește adesea să fumeze în timp ce aleargă, potrivit Canadian Running Magazine. Bărbatul a participat atât la Maratonul Guangzhou din 2018, cât și la Maratonul Xiamen 2019, și a fumat pe tot parcursul celor două competiții.

"Iată-l pe eroul meu. Priviți-l când fumează" / "Imaginează-ți să fii blocat în spatele lui" / "Deci așa arată performanța", au comentat cei care au văzut imaginile pe rețelele sociale.

În prezent, nu există reguli care să interzică alergătorilor la maraton să fumeze țigări în timp ce concurează.

×
Subiecte în articol: maratonist fumat imagini virale
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close