Antena 3 CNN Externe Într-o dimineață, s-a privit în oglindă și a observat ceva roșu pe vârful nasului. Când a ajuns la spital, medicii au înlemnit. „Imediat, în operație!” - IMAGINI ȘOCANTE

Într-o dimineață, s-a privit în oglindă și a observat ceva roșu pe vârful nasului. Când a ajuns la spital, medicii au înlemnit. „Imediat, în operație!” - IMAGINI ȘOCANTE

Într-o dimineață, s-a privit în oglindă și a observat ceva roșu pe vârful nasului. Când a ajuns la spital, medicii au înlemnit. „Imediat, în operație!”  - IMAGINI ȘOCANTE
30 Sep 2017   •   12:27

O tânără de 28 de ani a îndurat mai mult decât îndură alți oameni într-o viață întreagă. În 2014, aceasta a suferit nu mai puțin de 30 de operații la nivelul feței.

Totul a început după ce Marisha Dotson a observat un coș bizar pe nas, care nu mai trecea. Tânăra s-a dus la medicul de familie, iar acesta i-a dat un tratament cu antibiotice care, însă, nu și-a făcut efectul. Îngrijorată de faptul că respectivul coș continuă să-și mărească dimensiunile, ea a apelat la un medic de specialitate și a făcut o descoperire îngrozitoare.

În urma unei biopsii, medicul a descoperit celule canceroase, iar diagnosticul a fost crunt. Fata se confrunta cu cel mai agresiv tip de cancer de piele.

„Câteva săptămâni mai târziu, am intrat în operații. Doctorii au fost nevoiți să-mi îndepărteze chirurgical o mare parte din cartilagiul nasului”, a povestit tânăra.

Vă avertizăm că imaginile de aici sunt cu adevărat șocante.

Ultimele teste au arătat că Marisha a scăpat de cancer. Medicii au reușit să-i reconstruiască parțial fața. În ciuda greutăților prin care a trecut, tânăra privește viața cu optimism și este un exemplu pentru noi toți.

 

×
Subiecte în articol: cancer cos doctor
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close