Antena 3 CNN Externe Lionel Messi a achitat o notă de peste 160.000 euro la un restaurant din Abu Dhabi. Cât costa o apă plată

Lionel Messi a achitat o notă de peste 160.000 euro la un restaurant din Abu Dhabi. Cât costa o apă plată

Prezenţi în unul dintre restaurantele celebrul bucătar Nusret Gokce din la Abu Dhabi, Pogba şi Messi au avut o notă de plată considerată "scandaloasă" şi "halucinantă" de către cei de la Marca.

Lionel Messi a achitat o notă de peste 160.000 euro la un restaurant din Abu Dhabi. Cât costa o apă plată
Sursa foto: Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Noi 2022   •   12:12

Suma de pe nota de plată a fost de 161.113 euro, iar cel care a făcut public bonul de casă a fost chiar celebrul chef pe contul său de Instagram.

La masă au fost 14 persoane, iar asta înseamnă că, dacă s-ar face o medie, suma ar fi undeva la 11.500 de euro de persoană.

Pe factura lui Messi şi Pogba, o sticlă de apă plată costă 11 euro

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dintre produsele consumate, o simplă sticlă de apă este 11 euro, iar o bere obişnuită costă 49 de euro.

Messi încasează la PSG un salariu cuprins între 41 şi 47 de milioane de euro pe an, brut, în funcţie de anumiţi parametri şi bonusuri.

La Juventus, Pogba are un salariu de 8 milioane de euro pe an, brut, la Juventus, cu posibilitatea de a încasa 10 milioane, cu tot cu eventuale bonusuri.

Motto-ul bucătarului Nusret Gokce este unul simplu: "calitatea nu e scumpă". Asta pentru că exclusivismul său este de referinţă printre vedetele lumii. 

×
Subiecte în articol: Nusret Gokce Lionel Messi Abu Dhabi
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close