Antena 3 CNN Externe Măsuri dure pentru a opri petrecăreții puşi pe scandal noaptea. Oraşul care interzice vânzarea de băuturi la pachet

Măsuri dure pentru a opri petrecăreții puşi pe scandal noaptea. Oraşul care interzice vânzarea de băuturi la pachet

Un mare oraş ia măsuri dure împotriva vieții de noapte, interzicând vânzarea de băuturi și mâncare la pachet la anumite ore.

Măsuri dure pentru a opri petrecăreții puşi pe scandal noaptea. Oraşul care interzice vânzarea de băuturi la pachet
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Oct 2023   •   23:10

Este vorba despre Milano. Interdicția temporară înseamnă că petrecăreții de noapte nu mai pot cumpăra băuturi sau mâncare la pachet din magazine, tarabe, baruri cu locuri în aer liber și chiar distribuitoare automate, de la miezul nopții până la ora 6 dimineața în zilele lucrătoare și de la 1.30 la 6 dimineața în nopțile de vineri și sâmbătă, cel puțin până la 19 noiembrie.

Noile reglementări au fost introduse după ce, la începutul acestui an, locuitorii din zonă au dat în judecată primăria pentru zgomotul cauzat de viața de noapte din zonă.

Interdicția acoperă zona aglomerată de viață de noapte LGBT+ din Porta Venezia, care se întinde de la Piazza Oberdan până la via Melzo și via Lazzaretto.

Citeşte şi: Jaf de 700.000 de euro într-un hotel de lux din Milano | Victima, o turistă de 77 de ani

Vânzătorilor ambulanți li se interzice accesul în zonă între orele 18.00 și 6.00.

"Cred că și orașele ar trebui să se odihnească la fel ca noi, oamenii, și să aibă orare puțin mai potrivite pentru toată lumea", a declarat primarul orașului.

 

×
Subiecte în articol: Milano mancare bauturi
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close