Antena 3 CNN Externe Momentul terifiant în care un pescar a fost atacat de un rechin de șapte metri: "A fost un noroc incredibil de mare"

Momentul terifiant în care un pescar a fost atacat de un rechin de șapte metri: "A fost un noroc incredibil de mare"

Un pescar din Hawaii a scăpat teafăr, dar a și filmat momentul în care un rechin tigru de șapte metri i-a atacat caiacul, în apropiere de coasta Oahu.

Momentul terifiant în care un pescar a fost atacat de un rechin de șapte metri: "A fost un noroc incredibil de mare"
Sursa foto: Twitter I TheTomGeorge
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2023   •   10:28

Pescarul hawaian, Scott Haraguchi a surprins momentul în care caiacul său a fost atacat de un rechin de șapte metri, cu ajutorul camerei GoPro pe care și-a achiziționat-o pentru a filma momente de la pescuit. 

"Am auzit un sunet care suna ca o barcă care se îndrepta spre mine fără motor, și mi-am ridicat privirea și am văzut acest lucru mare, lat, maro, pe care creierul meu l-a crezut că este o broască țestoasă, dar apoi am fost trântit de ea și mi-am dat seama că era un rechin tigru”, a declarat Haraguchi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pescarul bănuiește că atacul a avut loc după ce rechinul a confundat caiacul galben cu o focă rănită, pe care Haraguchi a spus că o văzuse cu câteva momente înainte. 

"A fost un ghinion incredibil, dar un noroc incredibil de mare să îl prind pe filmare", a spus Haraguchi.

Citește și: Resturile unui pescar dat dispărut au fost găsite în interiorul unui crocodil

În ciuda evenimentului, Haraguchi a continuat să pescuiască după incident. Rechinul a lăsat urme minore de mușcături pe caiacul său echipat pentru pescuit.

"Îmi dau seama că viața este scurtă, timpul este scurt pe pământ, profitați la maximum, fiți drăguți cu oamenii”, a mai spus Haraguchi, reflectând asupra incidentului, potrivit ABC NEWS

×
Subiecte în articol: hawaii pescar caiac rechin
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close