Antena 3 CNN Externe Politician purtat pe brațe ca să nu-și ude pantofii, într-o zonă distrusă de inundații, în India. Imaginile au stârnit valuri de revoltă

Politician purtat pe brațe ca să nu-și ude pantofii, într-o zonă distrusă de inundații, în India. Imaginile au stârnit valuri de revoltă

Politician purtat pe brațe ca să nu-și ude pantofii, într-o zonă distrusă de inundații, în India. Imaginile au stârnit valuri de revoltă
Sursa foto: Foto captura ABP NEWS
23 Aug 2016   •   11:45

Un politician din India a ajuns de râsul internetului după ce a fost filmat în timp ce era purtat pe brațe de polițiști pentru a traversa o zonă inundată, deși apa abia i-ar fi ajuns la glezne, scrie The Telegraph.

Shivraj Singh Chouhan era în inspecție într-o zonă extrem de afectată de inundații din estul Indiei, unde 40 de persoane au fost ucise după ce au fost luate de ape.

Deși a fost purtat pe brațe de polițiști pe o distanță foarte scurtă, a fost suficient ca ceea ce s-a întâmplat să stârnească valuri de indignare pe Internet, mai ales din partea rivalilor politici.

"Când oamenii mor în inundații, lui Chouhan îi pasă doar de pantofii lui", a declarat liderul Partidului Congresului, Arun Yadav.

În 2014, Victor Ponta, prim-ministru la acea vreme, a mers cu o barcă pneumatică într-o comună inundată din Teleorman, imaginile stârnind interesul opiniei publice.

 

×
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close