x close

Fii alături de noi!

Coreea de Nord amenință cu atacuri nucleare. Iată reacția Rusiei

de S.T.   •   07 Mar 2016   •   18:40
Coreea de Nord amenință cu atacuri nucleare. Iată reacția Rusiei 534
Foto: pixabay.com
Rusia consideră „absolut intolerabile” ameninţările Coreei de Nord privind lansarea de atacuri nucleare preventive, condamnând, în acelaşi timp, exerciţiile militare efectuate de Coreea de Sud şi de Statele Unite, informează site-ul agenţiei Tass.

„Evoluţia situaţiei în Peninsula Coreea reprezintă o sursă de preocupare”, a reacţionat Ministerul rus de Externe. „Considerăm că este absolut intolerabil să fie proferate ameninţări privind lansarea unor atacuri nucleare preventive asupra adversarilor”, precizează MAE rus.

„Pe 7 martie, Statele Unite şi Coreea de Sud au iniţiat manevre militare, care erau programate, dar care de fapt au o amploare fără precedent. În mod normal, ca stat vizat de aceste exerciţii, Coreea de Nord are motive de preocupare. Rusia a condamnat în multe rânduri presiunile militare exercitate asupra Coreei de Nord. Însă nici reacţia Coreei de Nord nu este deloc legitimă”, precizează diplomaţia rusă.

Coreea de Nord a ameninţat că ar putea lansa atacuri nucleare preventive asupra Statelor Unite şi Coreei de Sud.

Militari americani şi sud-coreeni au iniţiat luni cele mai ample exerciţii militare organizate până acum în Coreea de Sud, pe fondul tensiunilor cu regimul stalinist nord-coreean.

poza

Actualitate

Cea mai puternica rugaciune a parintelui Arsenie Boca! Te dezleaga de orice

Această rugăciune este recomandat să se spună atunci când te simți încărcat de păcate, nemărturisiri, când ai foarte multe griji pe cap și când evenimentele negative din viața ta par a...

26 Iul 2016  •  14:38

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati