x close

Fii alături de noi!

Liderul Coreei de Nord a ordonat pregătirea armelor nucleare: "Trebuie să fim pregătiți în orice moment!"

de G.S.   •   04 Mar 2016   •   04:47
Liderul Coreei de Nord a ordonat pregătirea armelor nucleare: "Trebuie să fim pregătiți în orice moment!" 416
Foto: pixabay.com
Arsenalul nuclear al Coreii de Nord trebuie să fie "pregătit în orice moment", a afirmat vineri liderul nord-coreean Kim Jong-Un, în reacție la rezoluția Consiliului de Securitate al ONU care înăsprește sancțiunile internaționale împotriva Phenianului, scrie AFP, conform Agerpres.
 
"Trebuie să fim pregătiți în orice moment să utilizăm arsenalul nostru nuclear", a declarat Kim Jong-Un citat de agenția oficială de presă din Coreea de Nord, KCNA, într-o nouă afirmare a voinței de a sfida comunitatea internațională.
 
Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite a impus miercuri o nouă serie de sancțiuni severe împotriva Coreii de Nord după ultimele teste nuclear și balistic efectuate de regimul comunist.
 
Această rezoluție a Consiliului, prezentată de Statele Unite, a fost adoptată în unanimitate, inclusiv de China, singurul aliat al Phenianului.
 
poza

Actualitate

Mihai Leu, teorie şocantă în cazul de dopaj al lui Lucian Bute

Fostul boxer Mihai Leu, detinator al titlului de campion mondial, a comentat situaţia în care se află Lucian Bute, depistat pozitiv la controlul antidoping.   “Eu, personal, nici eu nu cred ca...

27 Mai 2016  •  13:11

poza

Show

Dietă de mămică! Emilia Ghinescu a slăbit în timp record după ce a născut

În urmă cu două luni, Emilia Ghinescu devenea mămică pentru a doua oară, însă vedeta a reuşit să slăbească în timp record. E drept că nici nu a luat foarte multe kilograme în plus.

27 Mai 2016  •  10:21

sati