Antena 3 CNN Externe Ce simbolizează bijuteriile purtate de Kate la procesiunea Reginei Elisabeta

Ce simbolizează bijuteriile purtate de Kate la procesiunea Reginei Elisabeta

Kate Middleton, noua Prințesă de Wales, i-a adus un omagiu Prințesei Diana, mama soțului ei, purtând la procesiunea Reginei bijuteriile ce i-au aparținut regretatei Lady Di.

Ce simbolizează bijuteriile purtate de Kate la procesiunea Reginei Elisabeta
Sursa foto: Hepta
de Andreea Cigolea    |    16 Sep 2022   •   09:34

Prințesa de Wales a purtat cerceii cu perle Collingwood în formă de lacrimă, pe care, la rândul ei, îi purtase şi Prinţesa Diana.

Gestul lui Kate are o încărcătură emoțională puternică, o dovadă de respect și de recunoștință pentru Prințesa Diana, al cărei titlu l-a moștenit.

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, Kate Middleton a primit titlul de Prințesă de Wales, devenind, astfel, prima prințesă de Wales după Diana.

Kate Middleton a purtat cerceii de mai multe ori, inclusiv pentru portretul oficial realizat la începutul acestui an, când a împlinit 40 de ani.

În timpul ceremoniei  de la Westminster Abbey, Kate Middleton a purtat şi o broșă de perle care a aparținut Reginei Elisabeta a II-a.

Regretata Regină a asortat această bijuterie la o rochie galbenă, în anul 1999, cu ocazia unui eveniment la Seul. Alegerea bijuteriilor este, în mod evident, una cu valoare simbolică.

Şi Meghan, soţia lui Harry, a cerceii în timpul ceremoniei cerceii cu perle și diamante pe care îi primise cadou de la Regină.

Unul dintre cele mai emoționante momente din timpul slujbei de la Westminster Hall a fost acela când Kate, actuală Prinţesă de Wales, a plecat capul și a închis ochii în fața sicriului Reginei Elisabeta a doua.

Soția Prințului William a purtat broșa pe care suverana a afișat-o la Seul, pe 21 aprilie 1999. Nu a lipsit nici omagiul pentru Prinţesa Diana.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: kate middleton Lady Di Wales
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close