Antena 3 CNN Externe Soldații ucraineni, întâmpinați cu mâncare și lacrimi de locuitorii unui sat eliberat de sub ocupația rusă: ”Cât v-am așteptat!”

Soldații ucraineni, întâmpinați cu mâncare și lacrimi de locuitorii unui sat eliberat de sub ocupația rusă: ”Cât v-am așteptat!”

Armata ucraineană a reușit să elibereze mai multe localități de sub ocupația rusă, în zona Cernihiv. Localnicii dintr-un sat i-au așteptat pe militari cu lacrimi în ochi și le-au oferit mâncare. Imaginile sunt emoționante.

Soldații ucraineni, întâmpinați cu mâncare și lacrimi de locuitorii unui sat eliberat de sub ocupația rusă: ”Cât v-am așteptat!”
Sursa foto: Twitter/ Iain Burns
de Cerasela Stafie    |    01 Apr 2022   •   18:43

Oamenii care locuiesc în satele din zona Cernihiv au trăit mai multe săptămâni sub ocupația rusă. Armana Ucrainei a reușit să elibereze mai multe localități.

Sătenii i-au primit pe soldații țării lor plângând. Le-au oferit mâncare sau i-au invitat la masă, transmite agenția ucraineană Unian, care a distribuit și un material video postat pe canalul Telegram al Forțelor Armate Ucrainene.

”Cât v-am așteptat!”, le-a spus un bărbat. Zeci de oameni au ieșit pe stradă și i-au întâmpinat pe militari cu urale. Imaginile sunt emoționante.

×
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close