Antena 3 CNN Externe Soțul uneia dintre profesoarele ucise la școala din Texas a murit din cauza unui atac de cord la două zile după masacru

Soțul uneia dintre profesoarele ucise la școala din Texas a murit din cauza unui atac de cord la două zile după masacru

Soțul unei femei ucise în atacul armat de la școala de la Uvalde a murit în urma unui atac de cord la două zile după atac. Cei doi erau căsătoriți de 24 de ani și aveau patru copii.

Soțul uneia dintre profesoarele ucise la școala din Texas a murit din cauza unui atac de cord la două zile după masacru
Sursa foto: Twitter / john martinez
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mai 2022   •   23:29

Joe Garcia, soțul Irmei Garcia, în vârstă de 46 de ani, unul profesorii care au fost ucisși de adolescentul înarmat la școala elementară Robb din Uvalde, Texas, a murit în urma unui atac de cord la doar două zile după ce și-a pierdut soția.

Un membru al familiei i-a confirmat decesul pe Twitter, spunând că ”a murit din cauza durerii”. Cuplul era împreună din liceu și avea patru copii, potrivit Dallas News, scrie The Independent.

”Nici nu pot să explic cum ne simțim. Rugați-vă pentru familia noastă. Doamne ai milă de noi, nu este ușor” a scris pe Twitter John Martinez, nepotul Irmei Garcia. 

Profesoara lucra la școala elementară Robb de 23 de ani și era considerată o educatoare desăvârșită. În 2019, a fost desemnată finalistă pentru Premiul Trinity pentru Excelență în Predare, care este acordat profesorilor excepționali din zona San Antonio de către Universitatea Trinity.

”Îl am pe fiul meu cel mare care finalizează tabăra de pregătire a Marinei și un alt fiu, Jose, care urmează Universitatea de Stat din Texas”, a scris femeia pe pagina ei de pe site-ul școlii. ”Fiica mea cea mare, Lyliana, este la liceu, iar cea mai mică Alysandra va fi în clasa a 7-a anul acesta.” Joe și Ima Garcia erau căsătoriți de 24 de ani.

O pagină GoFundMe a fost creată pentru familia Garcia și pentru cheltuielile de înmormântare. Profesoara este descrisă ca fiind ”dulce, bună  și iubitoare”. S-au strâns până acum peste 170.000 de dolari.

 

×
Subiecte în articol: atac de cord Texas atac armat sot profesoara
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close