Antena 3 CNN Externe O tânără a născut o fetiţă la trei ani după ce soţul ei şi-a pierdut viaţa

O tânără a născut o fetiţă la trei ani după ce soţul ei şi-a pierdut viaţa

O femeie de 34 de ani a dat viață unei fetițe la trei ani după ce și-a pierdut soțul, răpus de cancer.

O tânără a născut o fetiţă la trei ani după ce soţul ei şi-a pierdut viaţa
Sursa foto: mirror.co.uk
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Aug 2023   •   22:18

Sian Goodsell, în vârstă de 34 de ani, și soțul ei, Jason Goodsell, în vârstă de 30 de ani, călătoreau prin Australia în mai 2019, când bărbatul a fost diagnosticat cu cancer la intestin și la ficat în stadiul patru. Bărbatul a luptat timp de doi ani cu boala cumplită care într-un final i-a luat viața. 

Înainte de a începe tratamentul, cei doi au convenit că vor îngheța sperma lui Jason pentru a se asigura că vor putea avea copii într-o zi. După moartea sa, Sian a mers înainte ca mamă singură și, după primul transfer de embrioni, a rămas însărcinată.

Citește și: Imaginea emoționantă cu un pompier grec extenuat, așezat pe furtunul cu care stinge incendiile: "După o luptă peste noapte cu flăcările"

În ciuda unei sarcini inițial fără probleme, femeia a născut prematur o fetiță pe care a numit-o Matilda, acum în vârstă de șase luni, 

"Toată lumea cu care vorbesc nu-i vine să creadă cât de bine se descurcă după ce a fost atât de prematură. Cred că Jason a fost alături de ea la fiecare pas, având grijă de ea. Știu doar că el este motivul pentru care se descurcă atât de bine", a declarat Sian pentru Mirror.

×
Subiecte în articol: naştere prematură bolnav de cancer
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close