Antena 3 CNN Externe Trei adolescenți, arestați pentru deținerea de arme de foc și amenințări cu moartea, în Serbia

Trei adolescenți, arestați pentru deținerea de arme de foc și amenințări cu moartea, în Serbia

Trei adolescenți au fost arestați de poliția sârbă pentru deținerea de arme de foc și amenințări cu moartea, în urma masacrelor comise de doi tineri în această săptămână, soldate cu 17 morți și 21 răniți.

Trei adolescenți, arestați pentru deținerea de arme de foc și amenințări cu moartea, în Serbia
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mai 2023   •   14:11

Un adolescent de 17 ani a fost arestat la domiciliu în Vranje, în sudul Serbiei, după ce un vecin a făcut un denunț la poliție.

La Sremska Mitrovica, în estul țării, un băiat de 14 ani a fost reținut după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj amenințător, iar în Knjazevac, în sud-estul Serbiei, un băiat de 15 ani a fost arestat după ce i-a trimis o amenințare cu moartea unei colege de clasă.

După masacrul de miercuri de la o şcoală din Belgrad, un tânăr de 21 de ani a deschis focul asupra trecătorilor, două zile mai târziu, într-o localitate aflată la sud de Belgrad, ucigând opt persoane.

Președintele Serbiei, populistul Aleksandar Vucic, a anunțat vineri, reducerea drastică a numărului de arme de foc în țara sa, care, potrivit unor studii, ocupă locul trei în lume în ceea ce privește numărul de arme pe locuitor.

Citește și: Arsenalul tânărului de 21 de ani care a ucis opt persoane și a rănit alte 13, în Serbia

×
Subiecte în articol: Serbia adolescenti arestati
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close