Antena 3 CNN Externe Momentul în care un curier copleșit de caniculă se aruncă, îmbrăcat, în piscina unui client. A devenit viral pe internet

Momentul în care un curier copleșit de caniculă se aruncă, îmbrăcat, în piscina unui client. A devenit viral pe internet

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui proprietar de piscină din Gardena, California. Curierul venise la adresă pentru a livra un colet.

Momentul în care un curier copleșit de caniculă se aruncă, îmbrăcat, în piscina unui client. A devenit viral pe internet
Sursa foto: Youtube/ ViralHog
de Mia Lungu    |    28 Iul 2023   •   14:25

Valul de căldură a ajuns atât de puternic în California încât un curier Amazon a plonjat în piscina unui client, complet îmbrăcat.

Potrivit unui videoclip distribuit pe Viralhog, curierul lasă un pachet, își așează telefonul pe o masă, apoi se aruncă în piscină. După înot, șoferul pare să se întoarcă nonșalant la vehiculul său, scrie Insider.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui proprietar de piscină din Gardena, California, pe 30 iunie, potrivit Viralhog.

Citește și: Turism la peste 50 de grade. Locul în care turiștii vin special pentru a simți temperaturile la limita supraviețuirii

Cu toate acestea, nu a fost vorba de un capriciu, în condițiile în care clientul Amazon a lăsat un bilet în instrucțiunile de livrare în care scria: "Dacă vrei să înoți, ești binevenit".

Temperaturile din Gardena, California, au urcat până la maxime de 23 de grade Celsius în luna iunie, potrivit Weather Spark.

Și chiar dacă apoi temperaturile au crescut până la 54 de grade Celsius în Death Valley, California - cel mai fierbinte loc de pe Pământ - turiștii au continuat să viziteze locul în număr mare.

Un bărbat a murit pe 18 iulie după ce s-a prăbușit la sfârșitul unei drumeții în Death Valley, a relatat Insider.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close