Antena 3 CNN Externe Un mare actor, despre lupta cu cancerul: ”Este una dintre bolile care poate fi prevenită cu uşurinţă"

Un mare actor, despre lupta cu cancerul: ”Este una dintre bolile care poate fi prevenită cu uşurinţă"

Un mare actor, despre lupta cu cancerul: ”Este una dintre bolile care poate fi prevenită cu uşurinţă"
Sursa foto: Foto: Hugh Jackman/ Facebook
25 Dec 2017   •   12:14

Hugh Jackman este una dintre cele mai cunoscute celebrităţi de la Hollywood, reuşind să cunoască succesul în urma rolurilor legendare pe care le-a avut.

Actorul în vârsta de 49 de ani a mărturisit că, deşi pare să aibă o viaţă liniştită, regretă deciziile pe care le-a luat. Hugh Jackman se luptă cu cancerul de piele de aproximativ 2 ani, fiind pentru a şasea oară când i se descoperă un carcinom bazocelular şi este supus intervenţiilor chirurgicale.

Hugh mărturiseşte că pentru rolul său din filmul The Gratest Showman, medicii i-au sugerat să evite să joace pentru a nu se suprasolicita însă, actorul nu a ţinut cont de sfat. Pentru a nu ajunge în aceeaşi situaţie, vedeta le-a transmis fanilor un mesaj important, informează one.ro.


"Este una dintre bolile care poate fi prevenită cu uşurinţă. Nu îmi urmaţi exemplul şi folosiţi cremă cu protecţie UV. Un alt carcinom bazocelular. Mulţumită controalelor regulate şi a doctorilor, totul este bine. Arăt mai rău cu bandajul acela pe nas, decât atunci când sunt fără el, credeţi-mă. Folosiţi crema cu protecţie solară", a scris Hugh după intervenţia chirurgicală.

×
Subiecte în articol: actor lupta cancer boli
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close