Antena 3 CNN Externe Un tânăr susține că ar fi băiatul dispărut în 1991

Un tânăr susține că ar fi băiatul dispărut în 1991

Un tânăr susține că ar fi băiatul dispărut în 1991
17 Mai 2015   •   11:31

Cazul dispariţiei unui copil britanic în Grecia, în urmă cu 24 de ani, revine surprinzător în actualitate. Poliţiştii fac acum verificări, după ce un tânăr a susţinut că el ar putea fi băiatul dispărut în 1991. Reacţia tânărului a venit imediat după un apel făcut în direct de către mama băiatului, într-o emisiune a unei televiziuni elene.

Ancheta în cazul dispariţiei lui Ben Needham a avut o întorsătură spectaculoasă zilele trecute, când familia sa britanică a fost invitată la un show televizat cu mare audienţă în Grecia. Mama, sora şi bunica băiatului au vorbit despre ce s-a întâmplat în urmă cu 24 de ani. Mama lui Ben a lansat, încă o dată, un apel, în speranţa că-l va găsi pe băiat, chiar şi după atâta vreme.

Ben a dispărut în iulie 1991, pe insula Kos, din Marea Egee, când avea doar 21 de luni. Copilul, care era în grija bunicilor, a dispărut din faţa casei, în timp ce mama sa era la serviciu, la un hotel de pe insulă. Căutările poliţiei n-au avut succes. Familia s-a întors în Marea Britanie, însă nu a renunţat nicidată la gândul de a-l găsi.

În emisiunea tv, familia a prezentat şi imagini făcute pe computer de experţi, care sugerează cum ar putea arăta Ben Needham acum, la 25 de ani. Emisiunea a avut ecou, iar un tânăr grec a anunţat poliţia că el ar putea fi băiatul dispărut. Familia a reacţionat cu bucurie, dar şi cu precauţie. Tânărul, care nu şi-a făcut publică identitatea, urmează să fie supus testelor ADN de către poliţişti.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close