Antena 3 CNN Externe Voronin: Patriciu i-a cerut lui Filat să-i înapoieze banii din campanie. Omul de afaceri: Nu e adevărat

Voronin: Patriciu i-a cerut lui Filat să-i înapoieze banii din campanie. Omul de afaceri: Nu e adevărat

Voronin: Patriciu i-a cerut lui Filat să-i înapoieze banii din campanie. Omul de afaceri: Nu e adevărat
11 Mar 2010   •   14:48


Preşedintele Partidului Comunist din Republica Moldova (PCRM), Vladim Voronin, a afirmat, joi, că omul de afaceri român Dinu Patriciu i-a cerut liderului Partidului Liberal Democrat (PLDM), Vlad Filat, să-i returneze banii pe care i-ar fi oferit în timpul campaniei electorale.

Potrivit Mediafax, Filat ar fi pregătit în acest sens 10 TIR-uri cu ţigări pentru a face contrabandă. Două dintre transporturi ar fi ajuns cu succes în România, în timp ce un al treilea ar fi fost reţinut de vameşi săptămâna trecută.

Se pare că reuşita vameşilor români s-ar fi datorat neînţelegerilor dintre preşedintele României, Traian Băsescu, şi omul de afaceri Dinu Patriciu.

La începutul lunii, Vlad Filat a mai fost acuzat de comuniştii din Moldova şi de faptul că a cheltuit circa 28.000 euro pentru a închiria avioane destinate deplasărilor în străinătate. În plus, unul dintre deputaţii PCRM l-a acuzat că a închiriat avionul omului de afaceri Dinu Patriciu. Vlad Filat a respins acuzaţiile, precizând însă că îl cunoaşte pe omul de afaceri român.


Patriciu: Nu am niciun fel de relaţii cu Filat

Dinu Patriciu a respins, joi, afirmaţiile făcute de Vladimir Voronin. Omul de afaceri susţine că nu a avut niciun fel de relaţii comerciale sau financiare cu premierul moldovean.

"Nu e adevărat sub nicio formă. Sub nicio formă n-are nicio legătură cu realitatea", a declarat Dinu Patriciu pentru Mediafax.

Omul de afaceri român susţine că Voronin dezinformează şi că nu l-a văzut pe Filat decât o dată.

"Este o prostie. Eu nu am avut niciun fel de relaţie comercială sau financiară cu domnul Filat, vreodată, de niciun fel. L-am văzut o singură dată în viaţa mea", a mai spus Patriciu.

Antena3.ro


×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close