Antena 3 CNN Formula 1 Mercedes vrea să-l facă pe Max Verstappen cel mai bine plătit sportiv din lume, oferindu-i un contract record

Mercedes vrea să-l facă pe Max Verstappen cel mai bine plătit sportiv din lume, oferindu-i un contract record

Red Bull riscă să își piardă campionul mondial. Max Verstappen a primit o ofertă de contract record de la rivalii de la Mercedes, chiar înainte de Marele Premiu de la Miami, care va fi în direct la Antena 3 CNN.

de Ştefan Petrică    |    01 Mai 2024   •   09:25

Mercedes vrea să-l facă pe Max Verstappen cel mai bine plătit sportiv din lume, iar constructorul german este gata să-i ofere campionului mondial un contract în valoare de 128 de milioane de lire sterline pe an, inclusiv bonusuri.

De asemenea, Verstappen ar deveni și ambasador al mărcii, după ce va decide să se retragă din Formula 1.

Negocierile vor începe în acest weekend, la Miami, iar perspectiva unui contract record ar putea fi greu de refuzat. Vertappen este pilotul momentului în Formula 1. Nu doar că este campionul en-titre, dar cunoaște și circuitele cu ochii închiși.

În așteptarea negocierilor cu Verstappen, Mercedes și-a proiectat mașinile pe Empire State Building.

"Suntem aici, în mijlocul New Yorkului, în Empire Estate Building. Nu poate fi mai emblematic decât atât. Și totul s-a transformat în verde", a spus Directorul general Mercedes-Benz, Toto Wolff.

Formula 1 va reveni în perioada 3-5 mai la Antena 3 CNN, atunci când "Marele Circ" se mută în Statele Unite ale Americii, pentru Marele Premiu din Miami.

Întrecerile din Florida vor fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY.

×
Subiecte în articol: Formula 1
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close