Antena 3 CNN Horoscop Ele sunt cele mai romantice zodii! Cand se indragostesc fac totul pentru persoana iubita

Ele sunt cele mai romantice zodii! Cand se indragostesc fac totul pentru persoana iubita

Ele sunt cele mai romantice zodii! Cand se indragostesc fac totul pentru persoana iubita
17 Apr 2018   •   13:08

Exista cateva zodii care dau totul atunci cand sunt indragostite. Oricine si-i doreste alaturi. Iata care sunt cele mai romantice zodii!

Taur

Taurii sunt genul de persoane pentru care dragoste este cel mai important lucru. Isi doresc o familie numeroasa si se dedica in totalitate acesteia. Desi par adesea reci si detasati, in realitate sunt romantici incurabili.

Sunt loiali si isi doresc un partener stabil, care stie sa le ofere toata atentia, afectiunea si intelegerea de care au nevoie. Cand se implica intr-o relatie o fac pentru totdeauna si traiesc cu speranta ca nimic nu le va strica relatia.

Taurii nu sunt genul de persoane care sa caute aventuri. Daca nu au un partener, prefera sa astepte pana in momentul in care isi gaseasc perechea potrivita.

Atunci cand se indragostesc, Taurii iubesc ca-n filme: isi surprind partenerul cu iesiri la restaurante scumpe, flori, cadouri si vacante in locurile favorite ale partenerilor. Se dedica trup si suflet vietii de cuplu si sunt in stare sa lupte si cu morile de vant pentru dragostea lui. 

Balanta

Si Balantele se numara printre nativii romantici ai zodiacului. Principalul scop al nativilor este sa gaseasca un partener cu care sa-si imparta viata. Viseaza la o relatie ideala, in care totul se termina cu "Si au trait fericiti pana la adanci batraneti".

Balantele sunt persoane romantice si isi surprind adesea partenerii cu mici atentii si cadouri. Cei care au norocul sa aiba alaturi o Balanta, se vor bucura adesea de cine romantice, la lumina lumanarii.

Acesti nativi sunt idealisti si au obiceiul de a rataci prin lume pentru a-si gasi jumatatea si nu inceteaza niciodata sa creada ca este acolo, undeva.

Balantele nu iubesc cu jumatati de masura, iar daca partenerii acestora nu vor sa se implice intr-o relatie care sa dureze o viata intreaga, le dau rapid papucii. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop iubita indragostit
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close