Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 ianuarie 2024, cu Bianca Nuțu. Leii au susținere astrală, Fecioarele se împacă cu partenerul

Horoscop 15 ianuarie 2024, cu Bianca Nuțu. Leii au susținere astrală, Fecioarele se împacă cu partenerul

Horoscop 15 ianuarie 2024, cu Bianca Nuțu. Sunt vești bune legate de ce se întâmplă pe cer astăzi, când am putea exagera cu empatia și să nu ne mai dăm seama care sunt, de fapt, stările noastre și care ale celor din jur. 

Horoscop 15 ianuarie 2024, cu Bianca Nuțu. Leii au susținere astrală, Fecioarele se împacă cu partenerul
Sursa foto: Profimedia Images/Facebook
de Georgiana Adam    |    15 Ian 2024   •   09:12

Așa că absorbim emoțiile ca un burete, suntem mai sensibili și munca va trece în plan secundar. 

Horoscop 15 ianuarie 2024 cu Bianca Nuțu, pentru Berbec 

Vei simți nevoia să iei o pauză de la distracție și agitație socială. Totuși, programul încărcat te împiedică să ai prea mult timp pentru introspecție. Partea bună a zilei este că ai mari șanse să-ți recapeți liniștea sufletească. 

Horoscop 15 ianuarie 2024 cu Bianca Nuțu, pentru Taur 

Citeşte şiHoroscop 2024, cu Cristina Demetrescu. Leii şi Scorpionii au mult succes, Balanţele au un an karmic şi trec dintr-o extremă în alta

Ai putea interacționa încă de la primele ore cu o persoană care încearcă să te manipuleze sau prezintă lucrurile mai rău decât sunt. Mulți Tauri se simt mai bine făcând acte de caritate sau ajutând pe cineva drag. 

Horoscop 15 ianuarie 2024 cu Bianca Nuțu, pentru Gemeni 

Unii nativi se vor plânge că nu au dormit bine și că nu prea s-au odihnit. Dinspre după-amiază încolo, le poți arăta celorlalți cine este șeful, fără să le julești egoul. 

Horoscop 15 ianuarie 2024 cu Bianca Nuțu, pentru Rac 

Nu te alarma dacă nu te simți în formă imediat ce te-ai trezit. Pe parcursul zilei, unele simptome supărătoare vor dispărea, iar pe plan personal, analizează-te cum te comporți cu ceilalți și dacă este în favoarea ta. 

Horoscop 15 ianuarie 2024 cu Bianca Nuțu, pentru Leu 

Un proiect pe care l-ai pregătit în secret sau fără să îi faci prea multă publicitate ți-ar putea aduce un comision generos. În plus, Leii au astăzi susținere astrală să recupereze o datorie sau să clarifice situația unui partaj. 

Horoscop 15 ianuarie 2024 cu Bianca Nuțu, pentru Fecioară

Ori tu, ori un partener romantic sau de business, dă semne că ați vrea să vă împăcați. Ai tendința de a șterge cu buretele greșelile, dar s-ar putea să te convingi că nu-i oferi cuiva decât șansa să te rănească a doua oară. 

Horoscop 15 ianuarie 2024 cu Bianca Nuțu, pentru Balanță 

Înainte să îți verşi nervii pe oameni nevinovați, mai bine încearcă să descoperi o soluție reală pentru ce te supără cu adevărat. 

Horoscop 15 ianuarie 2024 cu Bianca Nuțu, pentru Scorpion 

O persoană mofturoasă ți-ar putea strica instant buna dispoziție. Cu răbdare, ați putea totuși ajunge la un numitor comun. 

Horoscop 15 ianuarie 2024 cu Bianca Nuțu, pentru Săgetător 

Îți scoţi din minte niște griji sau îți învingi o frică. Nu mai pui presiune pe tine și nici pe oamenii din jur. Pur și simplu lași lucrurile să se întâmple.

Horoscop 15 ianuarie 2024 cu Bianca Nuțu, pentru Capricorn 

Cuvintele tale au forță și aduc alinare. Unii Capricorni ar putea fi necăjiți că nu își îndeplinesc o dorință, iar la o analiză mai atentă vor constata că, de fapt, nu abordează strategia corectă. 

Horoscop 15 ianuarie 2024 cu Bianca Nuțu, pentru Vărsător 

Intuiția te ghidează de minune, dar ține de tine să o și asculți. Îți prinde bine să petreci mai puțin timp pe rețelele sociale și să te focusezi pe ce vrea sufletul tău. 

Horoscop 15 ianuarie 2024 cu Bianca Nuțu, pentru Pești 

Pentru mulţi nativi va fi o adevărată provocare să se concentreze și să se abțină să nu despice firul în patru. Pe plan personal, Peștii au satisfacția că au conexiuni profunde cu cei din jur, a spus astrologul Bianca Nuțu, potrivit a1.ro.

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close