Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 ianuarie 2024, cu Bianca Nuţu. Taurii au susţinere de la astre, Vărsătorilor li se deschid toate uşile

Horoscop 17 ianuarie 2024, cu Bianca Nuţu. Taurii au susţinere de la astre, Vărsătorilor li se deschid toate uşile

Horoscop 17 ianuarie 2024, cu Bianca Nuţu. Ziua poate să vină cu foarte multă pasiune sau pe alocuri cu ceartă. Astăzi însă, suntem încurajați să devenim experți în planificare. 

Horoscop 17 ianuarie 2024, cu Bianca Nuţu. Taurii au susţinere de la astre, Vărsătorilor li se deschid toate uşile
Sursa foto: Getty Images | Sarayut Thaneerat - Bianca Nutu Facebook
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2024   •   09:40

Vom pune mare preț pe loialitate și îi vom înlătura din viața noastră pe cei pe care nu ne putem baza. Vor fi și situații în care Universul ne va deschide ochii în privința unor atașamente toxice.

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Berbec 

Cei mai mulți nativi dau dovadă de foarte mult curaj când vorbim de imobiliare sau de a înfrunta pe cineva din familie. După-amiază, unii nativi fac planuri de călătorie în cuplu. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Taur

Citeşte şiHoroscop 2024, cu Cristina Demetrescu. Leii şi Scorpionii au mult succes, Balanţele au un an karmic şi trec dintr-o extremă în alta

Ai susținere astrală să te eliberezi de stres, de niște griji sau poate niște frici. Ești încurajat să îți îndrepți atenția înspre partea plină a paharului. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni 

Prieteniile care se leagă astăzi ți-ar putea fi de mare folos pe viitor. Ai putea profita de energia astrală pentru a-ți face o imagine nouă în online și ia-ți timp să socializezi, pentru că este în favoarea ta. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Rac 

Acțiunile tale sunt urmărite cu mare interes, practic toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Anii de experiență și maturitatea ta profesională își spun cuvântul. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Leu 

Dacă ai acordat cu adevărat atenție stării tale de sănătate, acum culegi roadele. Din a doua parte a zilei, vrei mai multă distracție și bucurie în viața ta.

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară

Ești împins de la spate să faci o schimbare. Unor Fecioare, viitorul le dă fiori pe șira spinării, dar asta pentru că nu au ele controlul. Mai degrabă te-ai încrede în Dumnezeu că totul va fi bine. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Balanță 

E nevoie să ajungi la un numitor comun când pui în balanță nevoile celuilalt versus nevoile tale. Norocul îți surâde și în privința negocierilor, și a vânzărilor. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion

Ai mari șanse să pui capăt unui conflict, iar ziua ar putea decurge liniștit, cu atât mai mult cu cât ai mai multă încredere în tine și nu găsești defecte și reproșuri oriunde vei întoarce capul. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător 

Nativii care lansează astăzi un proiect sau încep un business se vor bucura de mari reușite. Mai ales dinspre după-amiază încolo, şarmul tău nu trece neobservat. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn 

Bazează-te pe ce simți pentru că nu ai cum să dai greș. În plus, nu da înapoi doar pentru că ești pus în fața unei situații pe care nu ai mai experimentat-o. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător 

Cuvintele tale și mai ales tonul pe care îl folosești îți pot deschide orice ușă. Mulți Vărsători primesc semne că o dorință de-a lor este pe cale să se manifeste. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Pești 

Investițiile pe care le-ai făcut încep să îți aducă beneficii. Alţi nativi și-ar putea plăti o datorie sau taie de pe listă niște cheltuieli care nu își au rostul, a spus astrologul Bianca Nuţu, potrivit a1.ro.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close