Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 ianuarie 2024, cu Bianca Nuţu. Răsturnări de situaţie pentru Lei, Fecioarele schimbă foaia

Horoscop 23 ianuarie 2024, cu Bianca Nuţu. Răsturnări de situaţie pentru Lei, Fecioarele schimbă foaia

Horoscop 23 ianuarie 2024, cu Bianca Nuţu. De azi încolo și până pe 16 februarie devenim foarte serioși atât în privința banilor, cât și a iubirii. 

Horoscop 23 ianuarie 2024, cu Bianca Nuţu. Răsturnări de situaţie pentru Lei, Fecioarele schimbă foaia
Sursa foto: Gettyimages | pixelparticle - Bianca Nutu Facebook
de Georgiana Adam    |    23 Ian 2024   •   09:30

Pe întreg parcursul zilei s-ar putea să ne trezim în mijlocul unui conflict între minte și inimă. 

Horoscop 23 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Berbec 

Chiar dacă pui independența ta pe primul loc și de multe ori nici nu ai nevoie de cineva să te bată la cap, astăzi parcă te-ai săturat să fii pe cont propriu. Alţi Berbeci ar putea trăi o idilă la birou. 

Horoscop 23 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Taur 

Citeşte şiHoroscop 2024, cu Cristina Demetrescu. Leii şi Scorpionii au mult succes, Balanţele au un an karmic şi trec dintr-o extremă în alta

Dacă ai avut parte de o perioadă mai stresantă, este de așteptat să fii cu gândul la vacanță și, chiar dacă nu poți pleca peste mări și țări, ai nevoie măcar de câteva zile în care să te desprinzi de rutină. 

Horoscop 23 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni 

Nu te grăbi să faci investiții și prospectează piața. În cazul multor nativi apar oricum cheltuieli neprevăzute, iar gelozia și invidia ar putea fi, de asemenea, teme importante. 

Horoscop 23 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Rac 

Iei totul foarte personal și te-ai putea supăra rapid și dintr-un fleac. Încearcă să fii cât mai optimist cu putință și să te bucuri de tot ceea ce trăiești. Alţi Raci rămân în urmă cu munca şi se stresează doar la gândul că nu vor respecta un deadline. 

Horoscop 23 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Leu 

Dacă ești singur, situația ta s-ar putea schimba în scurt timp. Poți întâlni pe cineva care te va face să-ți bată inima mai tare, iar în cazul multor Lei, poveștile lor de iubire trec prin răsturnări de situație. 

Horoscop 23 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară

Dacă ți-ai asumat prea multe responsabilități când vine vorba de îngrijirea copilului sau de business, acum vei schimba foaia. Abordarea ta va fi una cerebrală și foarte calculată, chiar și pe plan amoros. 

Horoscop 23 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Balanță 

Mulţi nativi iau în calcul o renovare sau reparații pe acasă. Spre după-amiază, ți-ai putea ieși din fire și să nu fie chiar cea mai potrivită reacție. 

Horoscop 23 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion 

Ai cea mai mare satisfacție când investești în tine și în dezvoltarea ta personală. Acasă, părinții ți-ar putea apăsa pe cele mai sensibile butoane. Poate că ai o mamă ori prea critică, ori prea dominatoare. 

Horoscop 23 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător

Sunt mari șanse să apară o neînțelegere pe plan financiar, chiar și în cuplu. Discuțiile despre bani pot duce la niște certuri în toată regula. 

Horoscop 23 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn 

S-ar putea să fii mai capricios astăzi și să treci rapid de la o stare la alta. E un pic cam prea personal ce spune sau ce face partenerul. Tandrețea, însă, poate pune capăt oricărui conflict. 

Horoscop 23 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător 

Ești focusat pe muncă și pe rezultate cât mai rapide. Sunt și nativi care au senzația că l-au prins pe Dumnezeu de un picior pentru că au o relație cu anumită persoană, dar asta rămâne de văzut.

Horoscop 23 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Pești 

Cei mai mulți nativi sunt astăzi foarte sensibili pe plan amoros. Dacă omul de lângă tine nu își exprimă sentimentele, brusc intri în panică. Pe de altă parte, ceilalți ţi-ar putea reproșa că ai prea multe toane, a spus astrologul Bianca Nuțu, potrivit a1.ro.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close