Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 martie 2024. Scorpionii atrag iubirea ca un magnet, Capricornii sunt cu un pas înaintea tuturor

Horoscop 25 martie 2024. Scorpionii atrag iubirea ca un magnet, Capricornii sunt cu un pas înaintea tuturor

Horoscop 25 martie 2024. Scorpionii atrag iubirea ca un magnet datorită energiei lor, iar Capricornii sunt cu un pas înaintea tuturor.

Horoscop 25 martie 2024. Scorpionii atrag iubirea ca un magnet, Capricornii sunt cu un pas înaintea tuturor
Sursa foto: Getty Images/ Dragon Claws
de Georgiana Adam    |    24 Mar 2024   •   13:05

Horoscop 25 martie 2024 pentru Berbec

Nimic nu pare să însemne ceea ce oamenii cred că înseamnă astăzi, dar nu trebuie să renunți din cauza asta. Dacă ai încredere în intuiția ta, ar trebui să poți ajunge departe.

Horoscop 25 martie 2024 pentru Taur

Tu și inima ta vă simțiți un pic mai fragili decât de obicei, dar asta nu trebuie să fie un lucru rău. Fă-ți persoana iubită să aibă grijă de tine sau folosește această sensibilitate pentru a atrage o nouă iubire!

Horoscop 25 martie 2024 pentru Gemeni

Încearcă să faci astăzi un pas spre o viață mai sănătoasă. Ai mai mult elan decât crezi și chiar acum îți poți dubla efortul în această direcție. Fă o plimbare lungă!

Horoscop 25 martie 2024 pentru Rac

Energia ta emoțională se simte la fel de profundă ca oceanul în acest moment, iar asta poate fi puțin înfricoșător! Dacă cineva poate face față, tu poți, așa că rezistă și așteaptă cu nerăbdare calmul care se apropie.

Horoscop 25 martie 2024 pentru Leu

Vezi dacă îți poți convinge aliații să spună tot ce se întâmplă cu rivalii tăi în afaceri sau în orice alt domeniu. Acum e un moment bun pentru scamatorii, dar nu ești singurul care se gândește la asta!

Horoscop 25 martie 2024 pentru Fecioară

Vorbește astăzi. Cineva apropiat are mare nevoie de un sfat sau cel puțin de perspectiva ta. Capacitatea ta de a comunica clar este mai puternică decât oricând, iar dorința lor de a asculta se potrivește.

Horoscop 25 martie 2024 pentru Balanță

Te confrunți cu niște schimbări mari și poate profunde chiar acum, iar cel puțin una dintre ele creează agitație. Este aproape sigur pozitivă pe termen lung, așa că nu încerca să pui frână.

Horoscop 25 martie 2024 pentru Scorpion

Indiferent dacă te consideri introvertit sau extrovertit, poți vedea că ceilalți te găsesc fascinant. Energia ta grozavă este deosebit de atrăgătoare pentru potențialii angajatori sau parteneri romantici.

Horoscop 25 martie 2024 pentru Săgetător

Un indiciu important îți vine în cale prin intermediul unui vis, așa că asigură-te că îți acorzi mai mult timp pentru a-ți reaminti ce s-a întâmplat în timpul nopții. Dacă nu îți vine nimic în minte, s-ar putea să fi absorbit deja lecția.

Horoscop 25 martie 2024 pentru Capricorn

Este un moment minunat pentru a pune umărul la treabă, chiar dacă ești îngrijorat de consecințe. Energia ta este potrivită pentru mișcări surpriză, pentru a depăși concurența înainte ca aceasta să-și dea seama ce a lovit-o.

Horoscop 25 martie 2024 pentru Vărsător

Emoțiile tale sunt mai intense decât de obicei, iar una dintre ele te poate lua prin surprindere, cum ar fi un acces de furie sau o explozie bruscă de interes romantic față de cineva nou. Lasă-te purtat de ele. Este cât se poate de real.

Horoscop 25 martie 2024 pentru Pești

Te simți puțin neliniștit în legătură cu un nou aranjament, iar asta înseamnă că este timpul să reevaluezi. Ar trebui să poți descoperi defecte și puncte forte ascunse și să ajungi la niște concluzii surprinzătoare.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close