Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Totul merge ca pe roate la Berbeci, dragostea plutește în aer la Peşti

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Totul merge ca pe roate la Berbeci, dragostea plutește în aer la Peşti

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Astăzi suntem foarte preocupați să reparăm tot ce nu funcționează în viața noastră, la propriu și la figurat. 

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Totul merge ca pe roate la Berbeci, dragostea plutește în aer la Peşti
Sursa foto: Getty Images | Sarayut Thaneerat - Bianca Nutu Facebook
de Georgiana Adam    |    04 Dec 2023   •   10:19

O să vedem însă totul într-o lumină pozitivă, iar pe plan amoros și financiar vom vrea totul sau nimic.

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu, pentru Berbec 

Începi săptămâna în forță, cu zâmbetul pe buze. Totul merge ca pe roate, fără să fie nevoie de prea mare efort ca să-ți faci munca. Pe plan amoros, urmează o perioadă intensă. 

Citeşte şiHoroscop decembrie 2023, cu Mariana Cojocaru. Racii vor avea o lună excepţională, iar Mercur retrograd le dă planurile peste cap Capricornilor

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu, pentru Taur 

Astăzi îi impresionezi pe ceilalți prin tot ceea ce spui și ce faci și s-ar putea chiar să fii un exemplu pentru oamenii din jur. Spre seară însă, s-ar putea întâmpla ceva și să te indispui din cauza banilor. 

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni 

Îți cauți liniștea în confortul casei. Dacă ai avea de ales, poate că nici nu ai ieși în lume. În a doua parte a zilei ești mai capricios și starea ta își pune amprenta asupra familiei sau a relației cu partenerul. 

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu, pentru Rac 

Popularitatea ta este în creștere și pe oriunde mergi, oamenii vor să schimbe câteva cuvinte cu tine. Vor fi și câteva momente în care ai putea rata astăzi niște programări. Organizarea nu este punctul tău forte, cel puțin nu astăzi. 

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu, pentru Leu 

Ești o forță în domeniul tău și nu este nevoie să o spui tu, pentru că o remarcă până și cei mai invidioși. Pe plan financiar, este totuși de preferat să eviți riscurile.

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară 

Îți recapeţi speranța că lucrurile se vor rezolva. Totuși, cineva din familie ți-ar putea apăsa pe butoanele sensibile. 

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu, pentru Balanță 

Ai nevoie de susținere a oamenilor dragi, așa că renunță măcar astăzi la masca de om puternic. De asemenea, ar fi înțelept să-ți măsori bine cuvintele, pentru că nu ai vrea să rănești pe cineva doar pentru că ești curios. 

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion

Ești în toane bune și îți exprimi sentimentele cu mai multă ușurință. Nu pune însă la suflet dacă un prieten dă semne că nu este prea mândru de realizările tale. 

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător 

Se anunță mari progrese pe plan financiar. Dacă ai muncit din greu, în sfârșit, acum delegi sau primești ajutor. Totuși, unii nativi s-ar putea contra cu un şef sau cu autoritățile 

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn 

Mai mult ca sigur, ai un vis ascuns în adâncul sufletului tău și o să vrei să îl urmezi. Ai undă verde și de la univers. Spre seară, este perfect în regulă să-ți iei puțin timp doar pentru tine. 

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător 

Încă de dimineață ești cu gândul la bani. Ziua ar putea fi presărată și cu scene de gelozie. Ori tu, ori partenerul, unul dintre voi ar putea reproșa celuilalt relația prea apropiată cu un prieten. 

Horoscop 4 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu, pentru Pești 

Dragostea plutește în aer în prima parte a zilei. Efectiv ți se poate citi fericirea în ochi. Ulterior, dacă nimerești într-un conflict, ți-ar putea fi influențată productivitatea, a spus astrologul Bianca Nuţu, potrivit a1.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close