Antena 3 CNN Actualitate Cultură Actorul Emil Hossu va fi înmormântat sâmbătă, la cimitirul Bellu

Actorul Emil Hossu va fi înmormântat sâmbătă, la cimitirul Bellu

Actorul Emil Hossu va fi înmormântat sâmbătă, la cimitirul Bellu
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Ian 2012   •   14:00

Potrivit unui comunicat al Teatrului Nottara, actorul Emil Hossu va fi înmormântat sâmbătă, la ora 14:00, la Cimitirul Bellu din Bucureşti.

Până atunci, sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului a fost depus la Biserica Mavrogheni (Izvorul Tămăduirii), din strada Monetăriei (lângă Muzeul Ţăranului Român), iar vineri, între orele 12,00 şi 18,00, va ajunge, pentru ultima oară, la Teatrul Nottara, unde toţi cei care l-au îndrăgit pe artist vor putea să vină să îşi ia adio.

"Milu al nostru iubea viaţa, scena, pe Catrinel şi pe colegii săi. Poate nu tocmai în această ordine. Dar pentru că iubea, cu adevărat, pe (aproape) toată lumea, era, la rându-i, foarte iubit. De oameni şi de Dumnezeu. Aşa se face că, deşi avea un dosar "nesănătos", a ajuns actor. Tânărul actor a jucat, chiar de la început, în două teatre bucureştene - "Giuleşti" şi "Nottara". Teatrul pe care l-a iubit necondiţionat a rămas "Nottara". Şi, poate tocmai de aceea, Dumnezeu i-a îngăduit să iasă din scena vieţii înconjurat de mai toţi colegii, chiar în foaierul Sălii "George Constantin", în vreme ce, în foaierul de sus, publicul aştepta să intre la spectacol. (...) Dumnezeu să-l odihnească pe dragul de Milu, de-a pururi tânăr şi ferice!", se arată în comunicatul Teatrului Nottara, citat de Agerpres.

Actorul Emil Hossu a decedat miercuri seară, medicii SMURD neputând să-l resusciteze după intrarea sa în stop cardio-respirator. Echipajul SMURD a fost solicitat la Teatrul Nottara din Bucureşti în jurul orei 18.30. Medicii l-au găsit pe actor în stop cardio-respirator şi au început manevrele de resuscitare, care însă nu au reuşit. Decesul a fost declarat la 19.13.

Citeşte şi:
INML: Actorul Emil Hossu a făcut infarct. Era cardiac cronic

A murit pe scenă! Emil Hossu, actorul care şi-a dedicat viaţa filmului şi teatrului românesc

Emoţionant! Vezi care au fost ultimele cuvinte ale lui Emil Hossu înainte de a închide ochii

×
Subiecte în articol: emil hossu cimitirul bellu înmormântare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close