Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ultimul SECRET al lui Şerban Ionescu va fi dezvăluit mâine. Acesta şi-a împărţit inima între 2 femei

Ultimul SECRET al lui Şerban Ionescu va fi dezvăluit mâine. Acesta şi-a împărţit inima între 2 femei

Ultimul SECRET al lui Şerban Ionescu va fi dezvăluit mâine. Acesta şi-a împărţit inima între 2 femei
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Noi 2012   •   21:12

Magda Catone ar putea primi o lovitură mâine. Mai mult de jumătate din averea lui Şerban Ionescu ar trebui să îi revină ei, deoarece cei doi erau în divorţ, dar sentinţa nu s-a pronunţat încă.

În urmă cu două luni actorul şi-a făcut testamentul. Acasă, nu la notariat. Martorii spun că era perfect lucid, iar de faţă erau mama, avocatul şi alţi doi martori. Deocamdată continutul documentului rămâne secret.

Un ultim secret al regretatului actor va fi însă dezvăluit mâine! Testamentul acestuia va fi deschis în prezenţa familiei.

În joc e o avere culturală uriaşă. Pe care Magda Catone, soţia lui, ar putea totuşi să o piardă în favoarea celeilalte femei din viaţa lui.

O viaţă, 52 de filme, acelaşi destin. Şerban Ionescu a fost personaj de film în propria existenţă. Chinuit de blestemul iubirii.

Şi-a împărţit inima între două femei. Acum, ele ar putea să-şi împartă şi averea. Cum anume - a stabilit chiar Şerban Ionescu. Deocamdată, secretul e ţinut sub cheie. Secret ştiut doar de mama şi de avocatul său, martori la încheierea testamentului.

Nu banii sunt miza cea mare. Ci moştenirea culturală pe care a lăsat-o în urmă. Cel care va primi drepturile de autor va fi stăpân pe toate filmele sale timp de 70 de ani de acum încolo. Pe lângă asta, moştenirea materială pare un nimic.

Şerban Ionescu avea un apartament pe numele lui. Apartament pe care actorul l-a şi abandonat în urmă cu câteva luni. S-a mutat alături de Irina Lehan, după ce s-a simţit trădat şi dezamăgit de femeia care i-a fost soţie timp de 27 de ani.

Înainte să moară, Şerban Ionescu a avut o singură dorinţă: să divorţeze.

"Magda Catone îmi arată zilnic neputinţa mea de parcă dorinţa acesteia ar fi să mă sting pentru a scăpa de o povară. Se pare că neputinţa mea o oboseşte, aud mereu că se trezeşte de prea multe ori noaptea pentru nevoile mele fapt ce mă face să cred că este sătulă de boala şi neputinţa mea."

Cu acest crez în suflet, actorul şi-ar fi scos soţia din testament. Chiar şi aşa, Magda Catone are dreptul la un sfert din averea sa.

Iar moştenitorul principal e Carol, unicul fiu al actorului.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close