Antena 3 CNN Timp liber Film Brad Pitt a anulat filmările de la Bran: A preferat Bulgaria

Brad Pitt a anulat filmările de la Bran: A preferat Bulgaria

Brad Pitt a anulat filmările de la Bran: A preferat Bulgaria
Sursa foto: Foto: karenmoning.com
03 Aug 2010   •   12:30

Brad Pitt a preferat Bulgaria în locul României pentru filmările celui mai recent film al său, inspirat din viaţa lui Vlad Ţepeş. Deşi iniţial staff-ul actorului contactase autorităţile din zona Bran-Moeciu pentru a obţine aprobările necesare filmărilor, vedeta americană a ales în cele din urmă o zonă din ţara vecină.

Starul ar fi trebuit să ajungă în România în această toamnă. Primarul din Moeciu a declarat că, la începutul acestui an, a fost contactat de staff-ul actorului pentru a discuta despre filmările care urmau să aibă loc în zonă.

"Am fost sunat de o persoană din echipa lui Brad Pitt care mi-a spus că vor sa filmeze la Moeciu, posibil şi la castelul Bran. Le-am spus ca nu este nicio problemă, urmând să stabilim o întâlnire pentru a discuta la modul concret. Mi-au spus că ma vor contacta, însă nu s-a mai întâmplat nimic. Nu ştiu de ce nu au mai vrut să filmeze la Moeciu, pentru ca zona e superbă", este de părere primarul.

Potrivit Cancan, realizatorii peliculei au decis să filmeze o parte din scene în Bulgaria la graniţa cu România, dar şi la Cetatea Poienari din judetul Argeş.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Bran Brad Pitt filmari
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close