Antena 3 CNN Life Culinar Cum faci cașcaval acasă. E simplu, ieftin și natural

Cum faci cașcaval acasă. E simplu, ieftin și natural

Cum faci cașcaval acasă. E simplu, ieftin și natural
Sursa foto: Pixabay
de M.Z.    |    27 Apr 2016   •   09:02

Pentru cei cărora le place cașcavalul și vor să mănânce un produs natural, făcut în casă, există o rețetă simplă.

Trebuie doar să faceți rost de lactate de țară, naturale: lapte de vaci și brânză de vaci proaspete. 


Ingrediente

- 1 litru de lapte
- 500 g de brânză de vaci
- 60 g de unt
- 1 linguriță de sare
- 1 linguriță de bicarbonat de sodiu

Citiți continuarea pe reporter24.ro

×
Subiecte în articol: reteta reteta zilei
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close